İzmir Ziyaretimiz

gulkiz-tulay-3 - KopyaTürkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı, Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa İmamoğlu, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, yürütülen çalışmaları yerinde incelemek maksadıyla 27 Eylül 2014 tarihinde İzmir ilimizi ziyaret ettiler. Bu kapsamda; öncelikle İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile İzmirli satrançseverlere satranç oynananacak yeni yerler kazandırmak amacıyla görüşmeler yapılmış ve karşılıklı görüşmelerin İzmir İl Temsilciliği koordinatörlüğünde devam etmesine karar verilmiştir.

Daha sonra MHK Başkanı Olgun Kulaç ve İzmir İl Temsilcisi Gökhan Narman'ın eşliğinde İzmirli satrançseverlerle buluşularak üçüncüsü gerçekleştirlen MTS Logistics turnuvasına gidilmiş ve burada satranç severlerin görüş ve önerileri dinlenmiştir. Turnuvada velilere yönelik yapılan anket çalışmalarını da beğenen TSF Başkanı Tulay, velilerin görüş ve önerilerini çok önemsediklerini ve yürütülen çalışmalarda değerlendirmeye aldıklarını belirtmiş, çalışmayı yürüten İzmir Veli İletişim Komisyonu Başkanı Hakki Serin ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etmiştir.

Gezide ayrıca Aliağa Spor Kulübü ziyaret edilmiş, Rota Spor kulübü yöneticileri ile görüşmeler yapılmış ve Dikili ilçesine konuk olunmuştur.

gulkiz-tulay-4

IMG 5917

gulkiz-tulay-3