hakemlerimiz fide kurallari-02 hakem egitimleri normlar terfiler      

   mhs button
   gorevlendirme
   kurslar
   sss
   canta
   fide

ulusalUlusal Hakem Kursu 6 - 7 Kasım 2010 tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu Nevzat Süer Salonunda düzenlenecektir. Özel eğitim programının uygulanacağı kursa Davetli Hakemler katılabilecektir.Eğitim, ilgili mevzuat gereği norm bekleme süresini tamamlayarak elde edilen hakem normların iptal durumuna düşmemesi, bir hak mahrumiyetinin doğmaması, norm bekleme süresince ulusal hakem adaylarında birikme, yığılma olması, belli sayıda yarışmada görev verilerek bu birikimin eritilememesi gerekçesi ile ulusal hakem adaylarının durumları dikkate alınarak bir defaya mahsus ve ilgili prosedür hükümleri saklı kalmak koşulu ile bu uygulamaya esas olmak üzere gerçekleştirilecektir.

Kursa :

1. Ulusal Hakem sınavında başarılı olmuş norm bekleyen İl Hakemleri ,

2. Ulusal Hakem Sınavına girmemiş norm sahibi olanİl Hakemleri,

3. Ulusal Hakem yazılı sınavında başarılı olan ancak uygulamalı sınavda başarılı olamayan İl Hakemleri (norm dikkate alınmayacaktır) katılabilecektir.

* Seminere katılacak tüm adayların 2010-2011 sezonu vizeleri yapılmış olmalıdır.

* Kursiyerlere yolluk ve harcırah ödenmeyecek olup katılımcılar kendi imkanları ile konaklayacaklardır.

* 50TL'lik Katılım bedelini Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 4200 - 593 08 38 nolu TSF Lisans hesabına yatırmalıdırlar. Katılımcılar istenildiği taktirde banka dekontunu ibraz edeceklerdir. Dekontun açıklamasında ( Kursiyerin Adı, Soyadı ve Ulusal Hakem Kursu Katılım Bedeli ) eklenmelidir.

Kazanılacak Haklar

1 Adet Normu olanlar : 70 -85 arası alanlar1 Norm

86 -100 arası alanlar 2 Norm verilecektir.

2 Adet Normu olanlar : 70 -85 arası alanlar1 Norm

86 -100 arası alanlar ulusal hakemliğe terfi edeceklerdir.

3 Adet Normu olanlar : 70 ve üzeri puan alanların ulusal hakemliğe terfi edeceklerdir.

Eğitim Konuları:

A) FIDE Satranç Kuralları

B) Eşlendirme Sistemleri

C) Eşitlik Bozma Sistemleri

D) Formasyon ve Organizasyon Bilgisi

PROGRAM:

6 Kasım Cumartesi: 08:30 - 22:30

7 Kasım Pazar       : 08:30 - 19:30       Sınav 17:30'da başlayacaktır.

MÜRACAAT:  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 05 Kasım 2010 Cuma Saat 18:00'e kadar e-mail yolu ile yapılabilecektir.Başka yollar ileyapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Detaylı bilgi ve sorularınız için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail gönderebilirsiniz.