Mobile menu

Yıldızlarda İkinci Gün

haberfotoTürkiye Yıldızlar Şampiyonasının ikinci gününde, ikinci ve üçüncü tur maçları gerçekleşti. Kategorilerdeki son durumlar şu şekilde; Dokuz turluk uzun maratonun üçüncü turunu geride bırakan 13 yaş genel kategorisinde tam puana sahip üç sporcu bulunurken, 14 yaş genelde Erim Hasbay ve Berkay Ertuğrul yollarına puan kaybetmeden devam ediyorlar. 15 yaş genel kategorisinin favori oyuncuları Erdi Deviren, Barış Güven ve Yasin Sarı bu yaş grubunun 3 puana sahip oyuncuları arasında yer alıyorlar.

16 yaş genelde üç turun ardından yollarına fire vermeden devam eden sporcular ise Ege Köksal, Cem Gündoğan ve Çağatay Burcu oldu. 17 genelde Antalyalı sporcu Ufuk Sezen Arat tam puan ile liderlik koltuğuna erken otururken, lideri 2,5 puana sahip altı sporcu takip ediyor. 30 sporcunun mücadele ettiği 18 yaş genel kategorisinde ise Kaan Komut ve Onur Gör dördüncü tura 3 puan ile giriyorlar.

Sporcu sayılarının yetersizliğinden ötürü yaş gruplarının birleştirildiği 13-14 yaş kadınlar kategorisinde geride kalan üç turun sonunda Mersinli sporcu Şuara Keskin tam puan ile birinci sıraya yerleşti. Birleştirilen bir diğer kategori ise 15-16 yaş kadınlar kategorisiydi. Tamamlanan üç turun ardından Handenur Şahin ve Beste Başak Abdimanoğlu 3 puana sahip sporcular arasındaki yerlerini aldılar. Sekiz sporcunun yarıştığı 17 yaş kadınlar kategorisinde ise Yalova'dan Büşra Soydan 2,5 puan ile liderlik koltuğuna oturdu. Bugün ikinci turu gerçekleşen ve beş tur döner sistem üzerinden oynanan 18 yaş kadınlar kategorisinde İzmirli sporcu Selen Sop 2 puan ile tek başına birinci sırada yer alıyor.

Şampiyona ile ilgili tüm ayrıntılar ve ikinci turdan özel kareler için Turnuva Sayfasına göz atabilirsiniz