Mobile menu

Yıldızlarda Beşinci Tur

phoca thumb l img 6301Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'nın üçüncü gününde dördüncü ve beşinci turlar oynandı. 13 yaş genel kategoride tamamlanan beş turun sonunda Ankaralı sporcu Volkan Sevgi 4,5 puan ile birinci sıraya yerleşti. Volkan'ı 4 puana sahip beş sporcu takip ediyor. 14 yaş genelde ise İstanbullu sporcular Erim Hasbay ve Berkay Ertuğrul 4,5 puan ile liderliği paylaşıyorlar. 15 yaş genel kategorisinde geçen sene 14 yaş şampiyonu olan deneyimli sporcu Barış Güven altıncı tura 4,5 puan ile lider giriyor.

16 yaş genelde Ankaralı sporcu CM Atilla Köksal Yüksel 4,5 puan ile liderlik koltuğuna oturmayı başardı. 17 yaş genel kategorisinde altıncı tura puan kaybetmeden giren isim Ufuk Sezen Arat oldu. Arat'ı 4 puan ile Gün Sümer izliyor. 18 yaş genel kategoride ise Melih Yurtseven bir sonraki tura 4,5 puan ile giriyor.

13-14 yaş kadınlarda geride kalan beş turun sonunda ilk dört sırada Mersinli sporcular bulunuyor. Şuara Keskin tam puan ile birinci sıradaki yerini korurken, Keskin'i 4,5 puan ile Melis Burcu Temel takip ediyor. 15-16 yaş kadınlar kategorisinde ise liderliğe üç isim ortak oldu. Beste Başak Abdimanoğlu, Handenur Şahin ve Yeşim Patel 4 puan ile birinci sırayı paylaşıyorlar. 17 yaş kadınlarda geride kalan dört turun ardından Burcu Şaşmazel ve Büşra Soydan beşinci tura 3 puan ile giren isimler oldular. 18 yaş kadınların bugün boş günleri idi.

Yarın(29 Haziran) tek tur oynanacak olup saat 16.00'da başlayacaktır.

Dördüncü ve beşinci turdan kareler için Turnuva Sayfasını ziyaret ediniz.