Mobile menu

CarrefourSA Maltepe Park Ödüllü Satranç Turnuvası

afis_-_Kopya   afs2_-_Kopya


CarrefourSA Maltepe Park 03 – 06 Eylül tarihleri arasında zorlu bir satranç turnuvasına daha ev sahipliği yapıyor. 2007 yılından beri aralıksız yapılan ve her geçen yıl artan ilgiyle gelenekselleşen CarrefourSA Maltepe Park Ödüllü Satranç Turnuvası'nın bu yıl beşincisi gerçekleştirilecektir.

Bir çok milli sporcunun, İstanbul şampiyonlarının, unvanlı sporcuların ve her yıl giderek artan yabancı sporcuların katılımı ile her sene yapılması beklenen turnuva, satranca yenilikler de katıyor. 2009 yılında yapılan 3. CarrefourSA Maltepe Park Satranç Turnuvası'nda Türkiye'de ilk kez yarışma birincisi bilgisayara karşı, üstelik yarışma temposu ile yarışmış ve 5 saniye kala makineye karşı galibiyet elde etmiştir.

1

Yaş, cinsiyet, dil, din, statü farketmeksizin bir araya getirdiği sporcuların üç gün boyunca ortak dili konuştukları turnuva bu sene 03 – 06 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Turnuvanın hemen ardından gelenekselleşen Doğan Reyhan ile simultane satranç karşılaşması yapılacaktır. Simultane kayıtları turnuva esnasında alınacaktır. Bu sene de turnuva birincisi bilgisayara karşı turnuva temposunda yarışacak ve bu karşılaşma canlı olarak projeksiyonla izleyicilere aktarılacaktır. Turnuvanın kayıtları www.maltepeparkavm.com adresinden online olarak yapılabilir.

simultane

Ödül töreni 06 Eylül 2011 günü yapılacak olan turnuvanın sonunda kazananları birbirinden güzel pek çok ödül bekliyor.

2