Mobile menu

Adana'da Sezon Açılış Toplantısı

001
Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği tarafından 2014 - 2015 faaliyet döneminde gerçekleştirilecek satranç etkinliklerinin tanıtıldığı sezon açılış toplantısı, 14 Ekim 2014 tarihinde Çukurova Kahraman Olgaç Satranç Merkezi'nde yapıldı.

Adana'nın satranç sporuyla anılan bir kent haline gelmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Satranç İl Temsilcisi Av.Veysel Tuncil, yeni sezonun ilk mücadelesinin, 17 Ekim tarihinde başlayarak 3 gün boyunca sürecek olan Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası olduğunu sözlerine ekledi. Kentin üst düzey satranç sporcularının da yoğun katılım göstermesinin beklendiği turnuvada, her yaş kategorisindeki sporcuların ödülleri, Seyhan Rotary Kulubü tarafından karşılanırken Uluslararası Rotary Kulüpleri Dünya Başkanı Gary C.K. Huang da turnuvayı izlemek üzere Adana'ya gelecek.

Adana'da görevli satranç hakem ve antrenörlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda, il hakemliğinden ulusal hakemliğe terfi eden Gürçem Avcı'nın kokartı IA & IO Tahsin Aktar tarafından toplantı sonunda düzenlenen bir törenle takdim edildi.

003