Mobile menu

Malatya Kadınlar İl Birinciliği

kadnlar topluMalatya GHSİM tarafından düzenlen 2017 Satranç Kadınlar İl Birinciliği Yarışması tamamlandı. Yarışma, GHSİM Satranç Merkezinde 7 – 8 Ocak 2018 tarihlerinde yapıldı. 25 sporcunun katıldığı yarışmada Gizem Kahya birinci, Gafure Deniz ikinci, Ecrin Alkan ise üçüncü oldular.

Yarışmanın açılış ve ödül törenlerine katılan MAİKAD ( Malatya İş Kadınları Derneği ) Başkanı Prof. Dr. Göknur Aktay yaptığı konuşmada Satranç Kadınlar İl Birinciliği Yarışmasında bulunmaktan ve dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleken, Satranç Malatya Kadınlar İl Birincisi Gizem Kahya Türkiye Kadınlar Şampiyonasında Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacağını belirtti.

Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy ise yaptığı konuşmada "İlimizdeki Satranç Kadınlar İl Birinciliği Yarışmasına katılan sporcularımız 5 -11 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler, tüm sporculara başarılar diliyorum." dedi.

kadnlar toplu