Mobile menu

Adana Küçükler İl Birinciliği

adana kucukler l birincilii 1ERAL Okulları sponsorluğunda düzenlenen Adana Küçükler İl Birinciliği, 09-10 Aralık 2017 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi salonunda, 12 kategoride 493 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

İl Temsilcisi IA Yalçın Gergeroğlu büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen turnuvaya katılan sporculara, velilere, antrenörlerine ve kulüplerine teşekkür etti. Ayrıca tesisin kullanılması konusunda destek veren Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Doç. Dr. Kerem T. Özgünen, turnuva sponsoru ERAL Okulları Kurucularından Ersan Altıok ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a desteklerinden dolayı çok teşekkür etti.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri; Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, İl Temsilcisi IA Yalçın Gergeroğlu, ERAL Okulları Kurucularından Bülent Değişmiş, İl Düzenleme Kurulu Üyesi Alican Sabahi, İl Hakem Kurulu Asbaşkanı Levent Leventdurur, Kozan İlçe Temsilcisi Neşet Ölmez, Aladağ İlçe Temsilcisi İsa Akkuş, Seyhan İlçe Temsilcisi Emine Horozoğlu ve Çukurova İlçe Temsilcisi Özgül Akın Şenkal tarafından verildi.

Dereceye giren sporcular:  TURNUVA SAYFASI

adana kucukler l birincilii 8

adana kucukler l birincilii 11

adana kucukler l birincilii 12

adana kucukler l birincilii 1