Mobile menu

“Satranç Engel Tanımaz” Dostluk Maçı

image4İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Satranç Grubu tarafından 30 Haziran 2018 tarihinde “Satranç Engel Tanımaz” sloganı ile dostluk maçı düzenlendi.

İstanbul Barosu Merkez Binası’nda, engelli bireylerin engellerini spor ile aşabilmeleri konusunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen turnuva, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Y. Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer koordinasyonunda gerçekleştirildi.

İstanbul Barosu Engelli Hakları Merkezi Başkanı Av. Mahmut Günday liderliğindeki Engelsiz Hukukçular takımında; Av. Selim Altınok, Av. Kerim Altınok, Av. Çağrı Yıldırım ve Av. Basri Baloğlu yer aldı. Av. Işıl Diril liderliğindeki Satranççı Hukukçular takımı ise Av. Can Taşçıoğlu, Stj. Av. Muhammet Kaya, Av. Canberk Tanman ve Av. Recep Bozkurt’tan oluştu. İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hasan Kılıç ve Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arda Kılıç’ın açılışını gerçekleştirdiği dostluk maçında 5 görme engelli avukattan oluşan Engelsiz Hukukçular ile Baro üyesi meslektaşlardan oluşan Satranççı Hukukçular takımları arasındaki mücadelenin 2 turu da 2,5-2,5 beraberlikle sonuçlandı.

1. Tur Sonuçları

Engelsiz Hukukçular 2,5-2,5 Satranççı Hukukçular

Mahmut Günday 0-1 Işıl Diril

Selim Altınok 1/2-1/2 Can Taşçıoğlu

Kerim Altınok 1-0 Muhammet Kaya

Çağrı Yıldırım 1-0 Canberk Tanman

Basri Baloğlu 0-1 Recep Bozkurt

2. Tur Sonuçları

Satranççı Hukukçular 2,5-2,5 Engelsiz Hukukçular

Işıl Diril 1-0 Mahmut Günday

Can Taşçıoğlu 0-1 Selim Altınok

Muhammet Kaya 1/2-1/2 Kerim Altınok

Canberk Tanman 0-1 Çağrı Yıldırım

Recep Bozkurt 1-0 Basri Baloğlu

 

image1

image2d

image33

image4