Mobile menu

Dünya Engelliler Günü Satranç Turnuvası

maramara2018 afisMarmara Üniversitesi tarafından 26-27-28 Kasım 2018 tarihlerinde Dünya Engelliler Günü Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek turnuva her yaştan sporcuların katılımına açıktır. 

Toplam 80 kontenjanlı turnuvada 40 kontenjan engelli sporcular için ayrılmıştır (%40 ve üzeri engelli). Turnuva, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Spor Salonunda yapılacaktır.

Turnuva programı 26 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 10.00`da Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından günün anlam ve önemine yönelik yapılacak panel ve seminerlerle başlayacaktır. Program saat 13.00'te yapılacak olan Teknik toplantı ve açılış töreninin ardından ilk tur maçlarıyla başlayacaktır.

Turnuvanın 60 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur ELO ve UKD hesaplamalarına dahil düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuvaya kayıtlar 5 Kasım 2018 Pazartesi günü 20.00`den itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle başlayacaktır.

Turnuva sonunda final sıralamasına göre genel sıralama ve engelli sporcu kategori ödülü olarak ayrı ayrı 1.`lere Yarım Altın  2.`lere Çeyrek Altın ve 3.`lere Gram Altın maddi ödül verilecektir. 

   pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi     Online Kayıt