Mobile menu

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Beyaz Fil Satranç Turnuvası

eyuboglu2020 afissBu yıl 29.'su yapılacak olan "Eyüboğlu Eğitim Kurumları Beyaz Fil Satranç Turnuvası" 10-11-12 Ocak 2020 tarihlerinde Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsünde Uluslararası olarak ilkokul, ortaokul ve liselerin katılımlarıyla gerçekleşecektir. Farklı okullardan çok sayıda öğrenciyi paylaşım, dostluk ve kardeşlik ortamında bir araya getirmeyi hedefleyen Eyüboğlu Eğitim Kurumları Satranç Turnuvası, Türkiye’de bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen en büyük ve en eski turnuvalardan biri olma özelliğini yıllardır sürdürmektedir.
 
Bireysel takım turnuvası olarak 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 7 tur yapılacak turnuva; 8 Yaşaltı (U8), 10 Yaşaltı (U10), 12 Yaşaltı (U12), 14 Yaşaltı (U14) ve 18 Yaşaltı (U18) olmak üzere beş kategoride düzenlenecektir.
Turnuva formatına bu yıl ayrıca A Kategorisi (Elit) de eklenerek en yüksek ELO ratinge sahip 32 sporcu ile ELO ratinge sahip olmayan en yüksek UKD ratingli 25 sporcu bu kategoriye kayıt yaptırabilecektir. A Kategorisi için davetli yabancı sporcuların da katılım göstermesi planlanmıştır.
 
Turnuva sonunda her kategoride dereceye girecek okullar ve sporcular, kupa madalya ödülleri ile A Kategorisinde dereceye girecek sporcular toplamda 9.000 TL maddi ödül ile ödüllendirilecektir.
 
Turnuvaya kayıtlar turnuva internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 26 Aralık 2019, Perşembe 14:30`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva sitesinde yayımlanacaktır.
 
NOT: Okullar takım olarak Yaş kategorilerine kayıt yaptırabilir. A kategorisi için de sporcular ayrıca kayıt yaptırabilir, son başvuru tarihi sonrası rating sıralamasına göre sporcunun A kategorisine katılım durumu açıklanacaktır.