Mobile menu

Yalova Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Sona Erdi

IMAG2724Yalova 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç turnuvası 176 sporcunun katılımı ile Yalova 90. Yıl Kapalı Spor Salonunda 31Ekim 01-02 Kasım 2014 tarihleri arasında yapıldı.
Dört kategoride yapılan turnuvada ilk üç dereceye giren sporculara Yalova Önder Dershanesi maddi değeri 20.250 TL karşılığı olan Dershane Öğretim bursu verdi.
 
Kategorilerinde birinci olan sporcular %100, ikinci olan sporcular %75, üçüncü olan sporcular %50 öğretim bursu kazanırken ödül olarak ayrıca turnuvayı tamamlayan tüm sporculara ödül sponsoru Önder Dershanesi tarafından %20 indirim çeki verildi. 60 dakika 30 saniye eklemeli tempoda oynanan müsabakaların ödül töreninde Yalova Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun Önder Dershanesi yetkililerine Satranç sporuna verdikleri desteklerinden dolayı Teşekkür plaketi verdi. Uyrun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç turnuvası ile 2014 -2015 turnuva sezonunun açıldığını dile getirerek tüm satranç severlere hayırlı bir sezon diledi.
 
Dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Önder Dershanesi Müdürü İsmail Hakkı Türk ve Yalova Çalışma ve İş kurumu İl Müdür Yardımcısı aynı zamanda Türkiye Satranç Federasyonu Yalova temsilcisi Nezir Uyrun tarafından verildi.

collage