Mobile menu

Çiftlikköy Okullararası Satranç Turnuvası

c1 300 x 225Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yalova Satranç İl Temsilciliği, Çiftlikköy Kaymakamlığı, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çiftlikköy Satranç İlçe Temsilciliği, 22-26 Aralık 2014 tarihleri arasında Çiftlikköy okulları arasında Bireysel Satranç turnuvası düzenledi.
Gençlerin zararlı maddelerden korunması ve spora yönlenmeleri amacı ile Özdilek sponsorluğunda gerçekleşen proje kapsamında turnuvaya, Çiftlikköy ilçesi okullarında eğitim ve öğretim gören 204 sporcu katıldı. Turnuvanın açılış hamlesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ve Yalova il temsilcisi Nezir Uyrun tarafından yapıldı.
İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde yapılan turnuvanın sonunda her kategorinin birincilerine ödül olarak 250 TL, ikincilerine 200 TL, üçüncülerine 150 TL hediye çeki ve tüm katılımcılara başarı belgesi verildi. Ayrıca Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yaptığı açıklamada her üç kategoride dereceye giren ilk 3 sporcuya 100 TL ödül vereceğini belirtti.
Sporculara ödüleri, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ile Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun tarafından verildi. Kısa bir açıklama yapan İl temsilcisi Nezir UYRUN yapılan organizasyonda emeği geçen herkese ve Özdilek yönetimine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek tüm sporcuları kutladı.