Mobile menu

Altınova Ödüllü Geleneksel Turnuvası

altnova afi 2015 210 x 280Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yalova İl Temsilciliği ve Altınova Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 9. Altınova Belediyesi Satranç Turnuvası, 8-9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Altınova Düğün Salonunda yapılacak. Her yıl gerçekleştirilen ödüllü turnuva, bu sene 3 ayrı kategoride düzenlenecek.

Turnuva, Açık genel kategori (100 sporcu ile sınırlı), bayanlar açık kategorisi (50 sporcu ile sınırlı) ve 2007-2008 doğumlu minik sporcular (50 sporcu ile sınırlı) olmak üzere üç kategoride ve toplam 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek. Belirtilen kontenjan dâhilindeki kayıtlar dolduğu takdirde online olarak yapılan kayıtlar hemen kapatılacak ve kontenjan fazlası kayıt yapmış olan sporcular yedek listeye alınacaktır. Ve kayıt kontrol sırasında gelmeyen sporcuların yerlerine kayıt sıralarına göre alınacaklardır.

Turnuva sonunda Açık Genel kategoride birinci olan sporcuya kupa ve 1 tam cumhuriyet altını, ikinci olan sporcuya kupa ve 1 yarım cumhuriyet altını, üçüncü olan sporcuya ise kupa ve 1 çeyrek cumhuriyet altını ödül olarak verilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Turnuva Yönergesi