Mobile menu

Büyükşehir Belediyespor Yaş Grupları Turnuvası

bbb logoBursa Büyükşehir Belediye Spor ve Uludağ Üniversitesi Satranç Topluluğu (ULSAT) tarafından organize edilen 9. Yaş Grupları Satranç Turnuvası ve BBB Haziran'15 Yaş Grupları Satranç Turnuvası, 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

7 ve 8 yaşındaki sporcuların katılımına açık olan BBB 9. Yaş Grupları Satraç Turnuvası, Fethiye'deki BBB Fethiye Spor Tesisleri Satranç Merkezi'nde düzenlenecek. 35 dakika + hamle başında 30 saniye eklemeli tempo ile 5 tur olarak oynanacak turnuva UKD hesaplamalarına dahil olacak. Her kategoride ilk 3 dereceyi alan sporculara kupa, tüm sporcuya hatıra madalyası verilecektir. En az 5 kız sporcunun tamamladığı kategorilerde en iyi kız sporculara da kupa verilecektir.

8, 9 ve 10 yaşındaki sporcuların katılımına açık olan BBB Haziran'15 Yaş Grupları Satranç Turnuvası ise Merinos AKKM'de düzenlenecek. 10 Yaş ve Altı ve 9 Yaş ve Altı olmak üzere iki kategoride oynanacak ve 60 dakika + 30 saniye eklemeli tempo ile 6 tur sürecek turnuva UKD hesaplamalarına dahil olacak. Her kategoride ilk 3 dereceyi alan sporculara kupa, ilk beşe girenlere ise madalya verilecek. En az 5 kız sporcunun tamamladığı kategorilerde en iyi kız sporcular da kupa kazanacaklar.