Mobile menu

Serik Öğretmenler Günü Turnuvası

pb220235Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kahya Mimarlık ve Serik Sosyal Dayanışma Yardım Eğitim Sağlık Çevre ve Kültür Vakfı'nın maddi desteği ile düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası, 21-22 Kasım 2015 tarihlerinde Serik Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. 5 kategoride düzenlenen turnuvanın Açık Yaş Kategorisinde İlçe Kaymakamı Dr. Rıfat Altan da yarışmacı olarak yer aldı.

Turnuva sonunda kapanış konuşması yapan İlçe Kaymakamı, turnuvanın çok güzel geçtiğini ve Serik'te satranca olan ilginin çok güzel olduğunu belirterek, öğrencilerin zamanlarını iyi değerlendireceği satranç merkezi ve benzeri sosyal mekanların açılarak bu tür yarışmaların artmasını temenni etti ve yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek Türkiye Satranç Federasyonu Antalya ve Serik temsilciliğine teşekkür etti.

Ödül Töreninde turnuvaya katılan en küçük sporcuya hediyesini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü M.Enes Bolat, 7-8-9 Yaş kategorilerinde dereceye giren sporcuların ödüllerini İlçe Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, 10-11-12 Yaş kategorilerinde dereceye giren sporcuların ödüllerini Mimar Ahmet Kahya, 13-14-15 Yaş kategorisinde dereceye giren sporcuların ödüllerini Serik Sosyal Dayanışma Yardım Eğitim Sağlık Çevre ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Kenan Büyükkurt, 16-17-18 Yaş kategorisinde dereceye giren sporcuların ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Açık Yaş Kategorisinde dereceye giren sporcuların ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve kategorilerinde en iyi dereceyi yapan kadın sporcuların ödüllerini ise Serik Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Serkan Karasu verdi.

Sıralamalar için tıklayınız.

 

dscn6768

pb220218

pb220222

pb220227

pb220235