Mobile menu

Kapaklı 2. Satranç Turnuvası

final tekirdagKapaklı 2. Satranç Turnuvası, 09 - 10 Ocak 2016 tarihlerinde Tekirdağ Business Otel'de gerçekleşti. 148 sporcunun 4 kategoride mücadele ettiği turnuvaya GM Kıvanç Haznedaroğlu da onur konuğu olarak katıldı.

Turnuvada ayrıca sporcu - antrenör ve aile eğitimi, sporcularla ödüllü satranç bulmaca söyleşileri, 45 sporcunun katıldığı simultane maç gösterisi, satranç antrenörlerine verilen eğitimsel seminer ve körleme satranç gösterisi de organize edildi.

Turnuvanın açılış ve ödül törenlerine katılan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçelerinde faaliyet gösteren sporcularına destek olacaklarını ifade ederek turnuvaya katılan tüm sporcuları ve onlara destek veren aileleri kutladılar, ödüllerini verdiler. Ayrıca turnuvaya konuk olan GM Kıvanç Haznedaroğlu ve Business Otel Kurucusu Remzi Garip'e ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Ödül töreninde konuşan TSF Tekirdağ İl Temsilcisi Mehmet Vardar ise, satranç adına doğru hamlede buluştuklarını belirterek, "Satranç Eğitimi" şeklinde geçen turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçenlere Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay adına teşekkür etti.