Mobile menu

Adana Kurtuluş Kupası Turnuvası

zeydan karalar 1Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı anısına, Seyhan Rotary Kulübü, Adana Satranç Kulübü ve Ender Mağazaları'nın sponsorluğunda düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası, 09–10 Ocak 2016 tarihlerinde Seyhan Rotary Anadolu Lisesi Salonunda yapıldı.

Başhakemliğini ulusal hakem Levent Leventdurur ve gözlemciliğini FIDE hakemi Yalçın Gergeroğlu'nun yaptığı turnuvaya 17 ilden 246 sporcu, antrenör ve veliler katıldı.

Turnuvanın ikinci gününde Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar sporcuları ziyaret ederek satranca daha fazla destek verecekleri açıklamasında bulundu.

Kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri, Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Hakan Tuyan, Adana Satranç Spor Kulübü Başkanı Ahmet Büyükpolat, TSF Adana İl Temsilcisi Av. Veysel Tuncil ve turnuva gözlemcisi FA Yalçın Gergeroğlu tarafından takdim edildi.

Turnuvada her kategoride birinci olan sporculara 1000 TL, ikinci olan sporculara 500 TL ve üçüncü olan sporculara 250 TL değerinde hediye çeki verildi.

Kategorilerinde Dereceye Giren Sporcular

aktg

zeydan karalar 1