Mobile menu

Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Okullar Arası Bireysel Turnuvası

mebb111Çifttlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü, TSF Yalova İl Temsilciliği ve Çiftlikköy İlçe Temsilciliği işbirliği ve Özdilek'in sponsorluğu ile düzenlenen Çiftlikköy Okulları arası Bireysel Satranç Turnuvası sona erdi.

İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde yapılan müsabakalar sonunda ilk üç dereceye girenlere birincilere 250 TL, ikincilere 200 TL, üçüncülere ise 150 TL hediye çeki Özdilek tarafından verildi. Ayrıca Çiftlikköy İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü 4-10 arası derecelere de hediye çeki verdi. Derece elde eden sporculara, her kategorinin ilk on sporcusuna Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlülüğü tarafından madalya da verildi. Turnuvanın açılış hamleleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Çififtlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir ve İl Temsilcisi Nezir Uyrun tarafından yapıldı.

Liselerde birinciliği Ali Barkın Kara, Ortaokullarda Utku Birgül, ilkokullarda ise Bilge Tekeli elde etti. Ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ve Özdilek Mağaza Müdürleri takdim ettiler.