Mobile menu

Milli Takım Havuzu Genel Kampımızın Ardından Antrenörlerimizin Değerlendirmeleri

adsz tasarm 9311 - 17 Temmuz 2020 tarihlerinde düzenlenen online Küçükler ve Yıldızlar Altyapı Milli Takım Havuzu Genel Kampımız ardında güzel hatıralar ve yorumlar bıraktı. Pandemi sürecinden sonra yüzlerce sporcumuz ve antrenörümüz birbirini görmenin, hep bir arada olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadı. 7 gün boyunca önemli konuların iÅŸlendiÄŸi, seminerlerin düzenlendiÄŸi, keyifli maçların yaÅŸandığı kampımızın ardından sporcularımız da mutluluklarını dile getirdi. 

Küçükler ve Yıldızlar Altyapı Milli Takım Havuzu Genel Kampımızın ardından kıymetli antrenörlerimizin değerlendirmelerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

 

7 Yaş Genel Antrenörü Ferhat Kuru

Milli takım kamplarından beklenen fayda teknik gelişimin yanında aidiyet duygusunu besleyerek sosyal ve psikolojik gelişimi desteklemektir. Sıradan bir çocuk için online eğitim verimliliği düşük bir yol olabilir belki ama satranç aşığı milli sporcularımız için her dakikası eğlenceli ve verimli bir çalışma yaptık. Umarım bu bir haftalık çalışma minik de olsa faydalı olmuştur.

EGE ÖZ

MURAT KUTAY YARDAK

DENİZ ANAKÖK

SELİM ŞİMŞEK

Ä°BRAHÄ°M HALÄ°L DOÄžRU

BEDRAN ÅžEYHMUS VURAL

ARÄ°N EGE ERDOÄžAN

KUZEY BÄ°LGETEKÄ°N

CAN BAÅžARIR

ARSLANCEM KOPARAN

ÖZÇINAR ADAR

SARP ÅžAHÄ°N

ENES KAÄžAN AKIN

 

adsz tasarm 93

 

7 Yaş Kızlar Antrenörü Erman Gülten

2020 Küçükler ve Yıldızlar Alt Yapı Milli Takım Havuzu Genel Kampı benim için çok verimli ve güzel geçti. Bunun birinci nedeni çocukların materyalleri ile zamanından önce hazır olmaları, ikincisi kızlardan ve ailelerinden aldığım geri dönüşlerin çok olumlu olmasıydı. Seçilen konular her grup için öğretici ve o grubun seviyesine rahatlıkla uygulanabilir örneklerle doluydu. Son olarak benim için özellikle en küçük yaş grubuyla çalışırken konuları ve örnekleri onların seviyesine göre ayarlamak gerekiyor. İlk defa bu 10 konuyu da, bütün oyun sonlarını da kamp süresi içinde rahatça bitirebildim. Bunu hız bakımından internette ders işlemenin faydaları olarak düşünüyorum. Tam olarak içime sindi yeterince örnek de gösterebildiğimi düşünüyorum.

GÃœLCE DENÄ°Z AKTAÅž

BERÄ°L TOPUZ

ELÄ°F DÄ°DÄ°N

ZEYNEP SÖNMEZ

BERRÄ°N OÄžUZ

ELÄ°F DENÄ°Z

HATÄ°CE BERÄ°N KIRMIZIOÄžLAN

ELÄ°F MISRA CEYLAN

MELÄ°SA AYHAN

SELMA KARABULUT

CEMRE ÖZDEMİR

AYLA MELİS ÖZKAN

adsz tasarm 83

8 Yaş Genel Antrenörü Deniz Seyhanoğlu

Böylesine zorlu bir pandemi döneminde altyapı milli takımına girmeye hak kazanmış satranca aç, baÅŸarılı ve pırlanta gibi sporcularla online bir ÅŸekilde çalışmak benim için de büyük bir keyifti. ‘’Mevcut ÅŸartlar altında’’ sporcularımızla en verimli ÅŸekilde çalıştığımıza inanıyorum. Tabi ki yüz yüze canlı eÄŸitimin, satranç oynamanın, o milli takım havasını soluyup heyecanını yaÅŸamanın yerini tutmasa da keyifli, eÄŸitici ve öğretici bir kamp geçirdik. Dijital sisteme adapte olurken aynı zamanda da kolaylıklarına ve güzelliklerine ulaÅŸtık. Bundan sonraki yüz yüze kampları ve turnuvaları heyecanla bekliyoruz. 

ÖZGÜR TOPRAK KURT

DORUK TAÅžDEMÄ°R

AZİZ BEKÇİOĞLU

BAVER YILMAZ

GÖRKEM ÜNSAL

ALÄ° GÃœNEY CAN

MEHMET KILIÇ

METE PEHLÄ°VAN

ABDULLAH METE İNCEÇINAR

YUSUF RÜZGAR BAYRAMIÇLILAR

ERDEM ATEÅž

BARIŞ ÇINAR ŞAHBUDAK

DANIEL DÖNMEZ

adsz tasarm 94

8 Yaş Kızlar Antrenörü WFM Emine Yanık

Pandemi nedeniyle online düzenlenmesine rağmen milli takım kampımız küçük sporcularımın mesafeleri aşan sevgileriyle çok kaliteli ve keyifli geçti. Kamp süresince gerek ders saatlerine uyma gerekse dersi takip konusunda sporcularımız son derece disiplinli ve özverililerdi. Bunda büyük katkısı olan velilerime de sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Kampımızda işlenen konulara, seminerlere, gruplar arası turnuvalara sporcularımız büyük bir istek ve keyifle katılmışlardır. Eğitmenleri olarak hepsiyle gurur duyuyorum. Önumuzdeki sene milli takım kampımıza online değil yüz yüze sağlıkla huzurla katılmayı diler tüm sporcularımıza başarılar dilerim..

Turkiyenin her şehrinden katılan milli sporcularımızın online olarak takip ettiği milli takım kampının düzenlenmesi, sorunsuz verimli ve keyifli geçmesini sağlayan başta TSF Başkanımız Gulkiz Tulay, Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş ve başantrenörümüz Yakup Erturan’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

TUANA ABAK

DEFNE KAÇAR

SELÄ°N TORUN

ALARA UYGUN

GÃœNEÅž BOÄžDAY

SENEM GÃœL BAÅžSARI

ALARA ECENUR BULDAÄž

ECE DURU DÃœZGÃœN

MERVE OVA

ILGIN DENÄ°Z EROÄžLU

ZEYNEP ÇAKAR

ZEREN DEMÄ°RAL

adsz tasarm 84

9 Yaş Genel - 1 Antrenörü Murat Yelligedik

Pandemi süreci önlemleri nedeniyle bu yıl kampımızı evlerimizden başlattık. Yüz yüze gelmenin ve öyle çalışmanın verdiği tat bir farklı olsa da zihnen hepimiz bir aradaydık. Sonuç olarak verimli, satranç dolu ve eğlenceli bir kampı daha geride bıraktık. Sporcuların yetişmesinde katkısı olan antrenörlerimiz, ailelerimiz ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

YAÄžIZ KAÄžAN ERDOÄžMUÅž

EREN EYMENBÃœYÃœK

GÖKDENİZ EKMEKÇİOĞLU

ARDA CANKURT

EGE SARIÇAM

ALİ KAAN GENÇ

KEREM ARDA GÖZEN

ARÄ°F EGE OKUDAN

adsz tasarm 95

9 Yaş Genel – 2 Antrenörü Aydın Duman

Günümüzde baÅŸ döndürücü bir hızda geliÅŸen bilgisayar teknolojileri, internet kullanımının artmasıyla yıllar önce hayal bile edemeyeceÄŸimiz nimetleri sundu. Biz de satranç antrenörleri olarak bu uzaktan eÄŸitime uyum saÄŸlamaya baÅŸladık. Ä°nternet üzerinden satranç dersi vermenin birçok faydaları olduÄŸunu düşünüyorum.

Uzaktan öğrenmenin en bariz avantajlarından birinin mesafeleri ortadan kaldırması. Ä°stediÄŸiniz zaman, istediÄŸiniz yerde ulaÅŸabileceÄŸiniz bilgiler veya dersler daha pratik. Bu sayede diÄŸer iÅŸlerinizin arasında sporcular ders görebiliyor.  Online eÄŸitimin bu ÅŸekilde zamandan ve mekandan bağımsız,  esnek olması büyük avantaj. Ayrıca örgün eÄŸitimde mümkün olmayan istediÄŸiniz yerde durdurup, devam ettirme olanağını saÄŸlayabiliyor.

ALÄ° ARDA ERACAR

YUNUS EMRE BÄ°NGÃœL

OÄžUZ YILMAZ

KUZEY KURTYILMAZ

MUSTAFA ALP GÜÇTÜMER

METÄ°N KUBÄ°LAY ZIHLI

EGE ÇOBAN

adsz tasarm 96

9 Yaş Kızlar WIM Nılüfer Çınar Çorlulu

Online olarak düzenlediğimiz kampımız sporcularımız için çok anlamlıydı. Online ortamda da olsa arkadaşlarıyla birlikte oldular. Çok keyifli ve istekliydiler. Böylesine güzel bir çalışmada antrenör olarak görev aldığım için mutluyum.

KAYLA NÄ°L ZEYBEK

ARYA AYDOÄžAN

ILGIN DESTÄ°NA NURDOÄžAN

ELA ASLAN

ÖVGÜ ZENGİN

MELİS KILIÇ

BERÄ°L DORA YUNUS

FATMA SİMAY KARAKILINÇ

ZEYNEP Ä°MGE OKUYAN

ÖYKÜ PEHLİVAN

ESMANUR BÄ°LGÄ°N

ASLINUR BERRÄ°N AYDIN

adsz tasarm 85

10 Yaş Genel Antrenörü Necmettin Korkmaz

Korona günlerinde kamp bir başka güzel. Bir hafta boyunca sporcularımız ile günde 6 saat satranca doyduk. Online platformun ünlü portalları chess.com, Lichess gibi uygulama sitelerinden bolca yararlanma fırsatını değerlendirdik. Takım saat dizmeye gerek kalmadan anında düzenlenebilen takım çarpışmaları, bulmacaya muharebeleri, hayatta kalma soruları ile rekor denemeleri, simultaneler, analizler, strateji ve oyunsonu antrenmanlarımız ile dolu dolu bir kampı geride bıraktık.

GÖKTAN CAN KARA

YUNUS EMRE GÃœNEBAKAN

MERT CAN SEVÄ°Äž

UYGAR DURUÇAY

DORUKDOMURCAK

ALP MADSMAN

EGE TUNA ÖKTEM

AYAZ BÃœYÃœKTERZÄ°

ATA KOLAT

HAYRÄ° BEYHUN ÅžENEL

EMÄ°R AK

ATEÅž ATABEY AYHAN

 

adsz tasarm 97

10 Yaş Kızlar Antrenörü Bülent Erşahin

Pandemi sürecinde yüksek katılımla Millî Takım Havuzu Genel Kampı çalışmalarını gerçekleştirdik. Satrancın, teknoloji imkanlarından en fazla faydalanan spor dalı olduğu bir kere daha kanıtlanmış oldu. Çocuklarımız, kamp sürecinde hem eğlendiler hem öğrendiler hem de bir nebze olsun sosyalleştiler. Tabi ki bütün çocuklarımız için normal kamp daha verimli ama kendileri 2. online kamp talebinde bulundular. Bu kampın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

RENGÄ°N ASLAN

DURU UÇAR

CEYLÄ°N KALDIRIMCI

IŞIL ÖZYİĞİT

FATMA ZEHRA OFLAZ

NEHÄ°R YURT

BENGÄ°SU ALTAY

MELÄ°S EMEKLÄ°

MELEKNAZ ÖZTATAR

MÄ°RAC NUR ÅžAHÄ°N

BEGÃœM DAÄžGÃœL

ECRÄ°N ZEYCAN ÅžAHÄ°N

FATMA NİSA ÇELİK

10 ya kzlar

11 Yaş Genel Antrenörü Metin Alper

11 yaş gurubunun milli takım antrenörlüğünü yaptım ilk başta. Online derse kuşkuyla bakmıştım sonra öğrencilerle çok iyi bir ders vakti geçirdik. Dolu dolu, gerçekten muhteşem bir haftaydı. Öğrenciler o kadar mutlulardı ki kampın bitmesini hiç istemediler. Bize bu kampta her türlü güzel rahatlığı sağlayan Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’a ve Milli Takım Başantrenörümüz Yakup Hoca’ya teşekkür ederim.

ALÄ° BATUHAN BIYIKSIZ

EFE YALÇINKAYA

ARDA TUNA KARACAN

ARDA ÇAMLAR

KUTAY SAKMAK

EREN GÃœZEL

EGEHAN YILDIZ

MEHMET SALÄ°H KARATAÅž

KUZEY GÃœLERYÃœZ

ALPER DEMÄ°RTAÅž

DENÄ°Z DÄ°RÄ°KOLU

EYMEN AKBAYIR

adsz tasarm 98

11 Yaş Kızlar Antrenörü İhsan Kılıç

11 Temmuz 2020 tarihinde Pandemi sürecine denk gelen online milli takım havuzu kampımızda 11 yaş grubunda çok yetenekli 12 altın kızımızla bir hafta çalışma imkanı buldum. Satrancı teknololinin imkanları sayesinde yüz yüze kazanabilecekleri tüm kazanımlardan fazlasını aldıklarını gözlemledim. Gerek kullandığımız online satranç programları gerekse de canlı görüştüğümüz Microsoft Teams programı kampın verimli geçmesinde çok önemli bir rol oynadı. Ayrıca Federasyon Başkanımız Gulkız Tulay, Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş ile Milli takımlar Başantrenörümüz Yakup Erturan'ın yönetiminde verimli toplantılar ile seminerlerle kampa katılan bütün öğrenciler antreörler, veliler her yönden bilgilendirildi. Ben ve öğrencilerim kampın nasıl geçtiğini anlamadık bile. Güzel bir değerlendirmeyle 17.07.2020 tarihinde saat 13.00’te öğrencilerimizle vedalaşarak kampımızı bitirdik.

ELVÄ°N ESMA BÃœYÃœK

EYLÃœL CEREN GEDÄ°K

ELA KESKÄ°NLER

PELÄ°N SEYHAN

İDİL MİRA ÖZSOY

DERYA DEFNE SÃœSÄ°N

ELA BURSALI

NÄ°SA KAYHAN

DURU ÅžENEL

IRMAK TUANNA NURDOÄžAN

ELA BAÅžPINAR

ROZA ASLAN

adsz tasarm 86

 

12 Yaş Genel Antrenörü Engin Yaşarışık

İlk kez milli kampımız online düzenlendi. Her zamanki gibi milli duygularımızla, geleceğimizin sporcularına bilgilerimizi aktarma gayretinde olduk. Bir kelime bile öğretebildiysek ne mutlu bize. Elde olmayan nedenlerden eksik olan şey ise teneffüs dakikaları dahi boş geçmeyen, çok özel olan bu milli kampımızda yüz yüze şakalaşmak, sohbet etmek arkadaşlık, dostluk paylaşımlarımız oldu.

EDÄ°Z GÃœREL

YUSUF ÇAĞAN TÜRKMEN

EGEHAN Ä°PEK

MERT PEHLÄ°VAN

KEREM ERTEN

MERT CEYHAN

ARDA MERT KOÇU

ÖZGÜR DENİZ HASIRCI

AHMETHAN TAHSÄ°N ERTURAN

adsz tasarm 99

12 Yaş Kızlar Antrenörü İbrahim Tofan

11 - 17 Temmuz tarihleri arasında online platform üzerinden düzenlenen milli takım havuzu genel kampımızı  12 yaÅŸ kızlar kategorisindeki 10 yetenekli ve azimli kızımızla tamamlamış bulunduk. Bir ilki gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz bu online kamp beklediÄŸimizden çok daha verimli geçmiÅŸ ve güzel sonuçlar almamıza sebep olmuÅŸtur. Kampın bu denli verimli ve güzel geçmesinde Federasyon BaÅŸkanımız Gulkız Tulay, BaÅŸkan vekilimiz AÅŸkın KeleÅŸ, BaÅŸantrenörümüz Yakup Erturan ve deÄŸerli antrenörlerimizin emeÄŸi oldukça fazladır. Oldukça verimli ve güzel geçen kampımızı 17.07.2020 tarihinde saat 13.00’te deÄŸerli öğrencilerimize veda ederek bitirdik.

ELÄ°F ZEREN YILDIZ

EZGÄ° MUTLU

AYBİKE KÜÇÜK

CEREN TIRPAN

HENA KARADAÅž

DENÄ°Z BERK

SERRA SOLAK

Ä°LKE ADAL

BÜŞRA NUR İNCİ

ZEYNEP RÃœYA KAVAL

adsz tasarm 87

13 Yaş Genel Antrenörü Serkan Yeke

Bir satranç oyuncusu olarak özellikle de yaş grubunda derece yapmış milli takım seviyesine gelmiş bir oyuncu için turnuvalara katılamamak satranç taşlarına dokunamamak çok yıpratıcı gerçekten. Her ne kadar online turnuvalara katılmış olsalar da gerçeğinin yerini tutmuyor doğal olarak. Pandemi sürecini evde geçirerek kendi başına ya da antrenörleriyle yine online çalışmak durumunda kalan bu çocukların bilgisayar ekranında dahi olsa bir araya gelip duygu ve düşüncelerini paylaşmaları, mücadele ortamı içinde dersleri takip etmeleri, şevkle istekle ve hırsla kendi aramızda düzenlediğimiz turnuvalarda mücadele etmeleri, Pandemi dönemini eksilerini büyük ölçüde hafifletti diye düşünüyorum. Elbette bir gün normale döneceğiz. Bu süreci çocuklarımız için en verimli şekilde yönetmeye çalışan Federasyonumuza teşekkür ediyorum.

YANKI TAÅžPINAR

TAYLAN RÃœZGAR Ä°NCE

ADAR TARHAN

SUNGUR GÃœRSU

ARDA UZGUR

ENİS ERÖZ

SELÇUK EMRE ÇOLAK

TAHA ÖZKAN

ERAY KILIÇ

adsz tasarm 100

13 Yaş Kızlar Antrenörü FM Ata Seçer

Sadece anrenör olarak değil, aynı zamanda 7 yaşında bir kız babası olarak, bu dönemin çocuklar üzerindeki etkisini yakından görüyorum. Kendi yaşıtlarıyla iletişimin öneminin farkına daha çok varıyorum. Bu kampı sadece satranç olarak değerlendirmiyorum. Çocuklar birbiriyle iletişim kurdu, satranç oynadı, normal günleri tekrar hatırladı. Az da olsa normal dünyaya tekrar döndü. Bir gün her şey normale dönecek ama acaba biz dönebilecek miyiz diye düşünüyorum. Böyle organizasyonlar bana ümit veriyor. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.

ECRÄ°N EFSA BÃœYÃœK

ELÄ°FNAZ AKAT

DURU AKIN

DÄ°LA BALOÄžLU

ZÜMRA MERYEM ALAGÖZ

DÄ°LA BAÅžPINAR

GÜLİN DÖNMEZ

adsz tasarm 88

14 Yaş Genel Antrenörü Onur Kınsız

Kendi yaş grubunda Türkiye derecesi yapmış, birbirinden yetenekli yedi satranç sporcusu ile bir hafta süren altyapı milli takım havuzu online kampında beraberdik. Sporcularımızı daha yakından tanıyıp eksiklerini giderme yönünde çalışmalar yaptık ve nasıl çalışılması gerektiği konularında destek verdik. Sporcularımız da ilk defa online olarak gerçekleşen bu kampın önceki kamplar gibi çok verimli geçtiğini ve bu kampın tekrarını dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

14 Yaş Genel Antrenörü Yasin Emrah Yağız

Çok verimli geçen bir çalışmaydı. Belki de böylesi online eğitimleri sporcularımız için arttırmayı düşünebiliriz. Sporcuların derse olan ilgileri ve katılımları istendik seviyedeydi. Yüz yüze eğitimi aratmayan bir çalışma ortamı sağlandığını düşünüyorum. Hiçbir teknik problem de yaşamadık. Bunu da özellikle belirtmek isterim.

TUNAHAN YILDIZ

EFE METEHAN YAVUZ

METEHAN ÖZEN

SAMET HARUN ÖZSAÇ

YUSUF EREN KAVRÄ°

BERKE ÇAPUTÇUOĞLU

 ARDA BAÅžARA

adsz tasarm - 2020-07-26t142721.847

14 Yaş Kızlar Antrenörü IM Bahruz Rzayev

Çok güzel ve eğlenceli bir kamp geçirdik. Canlı kamp gibi olmasa da online kampın da çok güzel yanları vardı. Zaten dünyanın dört bir yanında, her seviyede neredeyse her branşta profesyonel dersler alınıyor devir şimdi tekneloji devri.

GÃœLENAY AYDIN

ÇİSEL ANAÇOĞLU

ELÄ°F KESKÄ°N

HATÄ°CESU KOYUNCU

ZEYNEP ÇİFTÇİ

SERMÄ°N NAZ AYDEMÄ°R

FEYZA KÄ°PÄ°K

DENÄ°Z KARASAKAL

Ä°LAYDA ACAR

adsz tasarm 89

15 – 16 Yaş Genel Antrenörü Kıvanç Haznedaroğlu

Benim açımdan kamp geri dönüşlerini de değerlendirince çok verimli geçti. Üst grup olması ve seviyenin yüksek olması nedeniyle online ile canlı arasında günümüzde çok fark olduğunu düşünmüyorum. Üst seviye birçok sporcu online çalışıyor. Konular güzel seçilmişti ve konsantreleri gayet güzeldi. Tekrarı halinde aynı ekiple seve seve katılırım.

ATAKAN MERT BİÇER

IÅžIK CAN

CAN DOLGUN

BATU ANGÃœN

ENES IÅžILAK

CAN HAKTAN UNAT

CAN BAYLAV

DORUK KARAOÄžLAN

UMUT ATA AKBAÅž

ENÄ°S TANRIVERDÄ°

EKİN BARIŞ ÖZENİR

adsz tasarm - 2020-07-26t143455.703

 

15 – 16 Yaş Kızlar Antrenörü Efe Kerem Uzunoğlu

Genel olarak keyifli bir kamptı. Bu kadar yetenekli ve zeki sporcularla bir arada olmak bir ayrıcalık benim için. Her ne kadar online kampın zorlukları olsa da hem bizim için hem de çocuklar için eğlenceli bir süreç oldu. Başka kamplarda da görüşmek üzere.

15 – 16 YaÅŸ Kızlar Antrenörü Georg Mohr

TSF programına göre, farklı yaşlardaki kız ve erkek çocuklar için ilk online kampı gerçekleştirdik.

Grubum 15 - 16 yaşlarındaki kızlardı: Gülce Nehir Kara, Safiye Öykü İnce, Helin Aygün, Işıl Can, Ceylin Tikveşli, Azra Ece Koç, Esma Doğa Duran, Ceren Süral, Müge Elma ve Ceylan Eroltu

Kamp programına göre 6 ders için yardımcı antrenörüm Efe Kerem Uzunoğlu ile pratik alıştırmalar hazırladık.

Altı dersin tamamını çok başarılı bir şekilde bitirdik, aşağı yukarı tüm kızlar derslere katıldı.

Her ders sırasında biz de bazı taktik egzersizleri yaptık. 

Online kamp çok güzel bir fikirdi ve bu dönemde amacına ulaştı.

Sonunda, güzel işbirliği ve birlikte çalıştığımız için hepinize teşekkür etmek istiyorum.

Maribor, Slovenya, 17 Temmuz                                                                  

GÃœLCE NEHÄ°R KARA

SAFİYE ÖYKÜ İNCE

HELÄ°N BEREN AYGÃœN

IÅžIL CAN

CEYLÄ°N TÄ°KVEÅžLÄ°

AZRA ECE KOÇ

ESMA DOÄžA DURAN

CEREN SÃœRAL

MÃœGE ELMA

CEYLAN EROLTU

adsz tasarm 90

17 – 18 Yaş Genel Antrenörü Cemil Aghamaliyev

Pandemi sürecinde dijital kampın ilk defa yapılmasına rağmen, sporcularımızı istekli ve motivasyonlarını yüksek gördüm. Benim grup 17 - 18 yaş sporculardan oluşmaktadır. Sporcular özel derslerini internet üzerinden aldıkları için, çalışmalarımızda çok rahattılar ve hiçbir problem yaşanmadı.

Üzüldükleri bir şey vardıysa, o da bir arada sohbet etmek ve birlikte zaman geçirememeleriydi.

Sporcularla çalışma zamanı zayıf ve eksik tarafları tespit edildi ve bu problemleri aradan kaldırılması için gereken bilgiler verildi.

Genel bakıldığında kamp faydalı ve verimli geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

EMÄ°RHAN TARLABAÅžI

SERHAN BERAT ÖZDEMİR

FURKAN CAN

ALPARSLAN IÅžIK

OSMAN ORÇUN KESKİN

KAYRA KAMER

EMRE KIRILMAZ

ÖMER AMİR AKDAĞ

adsz tasarm - 2020-07-26t143740.607

17 – 18 Yaş Kızlar Antrenörü GM Adrian Michalchisin

17 - 18 yaşlarındaki kızlarım çok iyi çalıştı, hemen hemen herkes aktifti, sorular soruyordu ve varyasyonları hesapladı. Kamp çok güzel bir fikirdi ve bu dönemde amacına ulaştı.

Güzel işbirliği ve birlikte çalıştığımıziçin hepinize teşekkür etmek istiyorum,.

REPORT TSF 2020 SUMMER CAMP.

 

SILA ÇAĞLAR

EYLÜL ÇELİK

Ä°LAYDA KAYGISIZ

ECEM ERASLAN

ECE Ä°REM BEZÄ°R

SUDE HEREKLÄ°OÄžLU

BUSE NAZ KOÇYİĞİT

HAYRUN NÄ°SA ÅžAHÄ°N

ALARA ZEYCAN

DUYGU SILA YILMAZ

17- 18 ya kzlar