Mobile menu

Dijital Kampımıza Kayıt için Son Gün!

kampa katlm ucretsizidir. 3Sevgili sporcularımızla bir araya gelmek istediğimiz, katılımın ücretsiz olduğu dijital kampımız için kayıt tarihi 2 Şubat Salı günü 17.00'ye kadar uzatılmıştır.
 
Hayata geçirdiğimiz online kamplar ve eğitimler ile pandemi boyunca sporcularımızla bir arada olduk. Sömestr tatilinin ikinci haftasında yine sporcularımız için dev bir projeye imza atıyoruz. 9 gün boyunca 2020 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası'na katılan sporcularımız ile dijital kampta bir araya geleceğiz.
 
 
 
 Değerli Satranç Ailemiz,
 
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle her yıl sömestr tatilinin ilk haftasında düzenlediğimiz Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonamızda buluşamamış olsak da 2 bini aşkın sporcumuzun katılacağı dijital kampta bir araya geleceğiz.  
 
6 - 14 Şubat 2021 tarihleri arasında  7 - 18  yaş aralığındaki 2.500 sporcumuz ve 70 antrenörümüzü Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası Sporcuları Genel Kampı’nda bir araya getiriyoruz.
 
Kampımız zoom üzerinden online olarak düzenlenecek olup katılım şartları aşağıdaki gibidir;
-2020 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasına katılmış olması,
-Sporcunun 2020 - 2021 sezonunda ait vizesinin güncel olması.
 
Kayıtlar online sistem üzerinden alınacak ve 2 Şubat 2021 tarihinde saat 17.00'de sona erecektir. 
 

Kayıt esnasında sizden istenen mail adresi bilgisine Zoom uygulamasında kullanacağınız mail adresinizi girmeniz gerekmektedir.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

 
Kamp Programı
img-20210114-wa0010