Şampiyon Oğulcan Kanmazalp

ogulcan2010 Türkiye Satranç Şampiyonası, 7 Nisan Çarşamba günü Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kamp eğitim merkezinde yapılan kapanış töreni ile sona erdi. Törene sporcuların beraberinde, Sinop Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel ÖZTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas GÜLÜNAY, Bayındırlık ve İskan Müdürü Salih SAĞIR, Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Kuvay SANLI, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arda KILIÇ, Sinop yerel yöneticileri, yerel basın mensupları ve okullardan gelen öğrenciler katıldılar.

Açılış konuşmasında Kuvay SANLI, şampiyonaya ev sahipliği yapan başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti ve satranç sporunun ilde gelişimi  için Vali GÜVENÇER'den de destek sözü aldı.

img_5707


Sinop Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Asbaşkan Kuvay Sanlı'dan teşekkür plaketi alırken.

img_5719

 

Asbaşkan Sanlı, bir başka sözü de 2010 Türkiye Şampiyonu Oğulcan Kanmazalp'ten aldı. Kanmazalp Sanlı'ya bir kez daha Türkiye Şampiyonu olma sözü verdi.

 

img_5724

 

Şampiyon Oğulcan KANMAZALP, kupasını Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER'den aldı.

 

img_5718

 

İkinci Demre KERİGAN kupasını Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL'den aldı.

 

img_5714

 

Üçüncü Engin Topak ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel ÖZTÜRK'ten aldı

 

 

img_5730

 

Tören, şampiyona'ya emeği geçenlere teşekkür plaketi ve dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.