Yılın Özel Proje Ödülünü Aldık

odul toreniSpor & Spor Dergisi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Sporun Devleri Buluşuyor" isimli ödül töreni 25 Aralık 2014'te, Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleşti.

Spor camiasının önde gelen isimlerini buluşturan ve 35 kategoride ödüllerin dağıtıldığı törene, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, milletvekilleri, federasyon başkanları, ödül alan medya kuruluşlarının yetkilileri ve sporcular katıldı.
Federasyon Başkanı Gülkız Tulay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Federasyon Denetim Kurulu Başkanı Cafer Geyik, Yönetim Kurulu Üyeleri Kasım Yekeler ve İslam Yücel'in hazır bulunduğu törende Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleşen "Doğru Hamlede Buluşalım" projesi yılın özel proje ödülünü aldı. Bu anlamlı ödülü Başkan Gülkız Tulay ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak aldı.

IMG 3149  
IMG 3172  
IMG 3178