İl Temsilcileri Buluşması Sona Erdi

img 08433Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya Kemer’de düzenlenen İl Temsilcileri Toplantısı, 4 Şubat 2018 tarihinde sona erdi.

TSF Başkanı Gülkız Tulay’ın açılış konuşması ve Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş’ın “Sporda Sponsorluk ve İletişim” başlıklı sunumu ile başlayan İl Temsilcileri Toplantı programının ikinci günü çeşitli konu başlıklarında yapılan bilgilendirme toplantıları ile devam etti.

TSF Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, Asbaşkan Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ümit Şifaver’in de program boyunca il temsilcileri ile bir araya gelerek görüşme ve bilgilendirmeler yaptığı toplantı programının ikinci gün oturumlarında; Merkez Hakem Kurulu Başkanı IA Güran Ünal, Teknik Kurul Başkanı IA – FI Aykut İlke Mete, Eğitim Kurulu Başkanı FT Ozan Çapan, Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Zeki Demircan ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı FA Mustafa Eroğlu, kurullarının faaliyet alanları ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler. Kurul başkanlarının sunumlarının ardından Asbaşkan Halil Hilmi Darı’nın “Organizasyon ve Özel Turnuvalar” ve Teknik Kurul üyesi Cüneyt Kamil Yıldırım’ın “Swiss Manager-İl Temsilcilikleri Web Sitelerinin Kullanımı” başlıklı sunumları gerçekleşti.

Tüm katılımcıların sorular sorup, görüş, öneri ve problemlerini dile getirdiği toplantı programının son günü Asbaşkan Halil Hilmi Darı ve Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer genel değerlendirme konuşması yaparak tüm il temsilcilerine teşekkür etti ve program boyunca dile getirilen konu başlıkları ile ilgili ellerinden gelen her çalışmayı hayata geçireceklerini ifade ettiler.

Toplantı programının kapanış konuşmasını yapan Başkan Gülkız Tulay ise tüm il temsilcilerine “biz çok güzel bir ekip ve çok güzel bir aileyiz” diyerek seslendi. Tulay konuşmasına şöyle devam etti. “Federasyonumuzun bu noktaya gelmesinde il temsilcilerimizin emeği çok büyük. İllerimizde sizler gibi temsilcilerimiz olduğu için yönetim olarak çok şanslıyız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler hiçbir çalışmamızı sizlerin görüş ve düşüncelerinizi almadan hayata geçirmiyoruz. Bu toplantıda dile getirilen talepleri elimizden geldiğince yerine getireceğimizden, önerilerinizi dikkate alacağımızdan kuşkunuz olmasın. Zaman zaman sıkıntılar yaşıyor olsak da büyük ve güçlü bir aile olduğumuz için her şeyi birlik ve beraberliğimiz ile aşıyoruz. Varlığınız bizlere hep güç verdi, vermeye de devam edecek.” İl temsilcileri ile daha sık bir araya geleceklerini dile getiren Tulay, tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

İl temsilcilerinin büyük memnuniyet duyduğu ve organizasyon dolayısıyla Federasyon yönetimine teşekkürlerini sunduğu TSF İl Temsilcileri Toplantısı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Foto Galeri

img 0798

ilt183

ilt181

ilt182

 collagesunum

img 0646

img 0783

img 0791

img 0830

img 0843

img 0863

img 0866

collageilt4