İl Temsilcilerimiz ile Bir Araya Geldik

grup3 722 - 23 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenen toplantı ile il temsilcilerimizle bir araya geldik. Gündem maddelerinin görüşüldüğü, oldukça verimli geçen toplantıda federasyon yönetimimiz ve il temsilcilerimiz online ortamda da olsa buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Dört gruptan oluşan ve iki gün süren toplantıya Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Başkan Vekillerimiz Aşkın Keleş, Av. Fatih Maden, Asbaşkanlarımız Nilüfer Çınar Çorlulu, Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Asım Ötegen, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanımız İsmail Çalışkan, Teknik Kurul Başkanımız Aykut İlker Mete, kurul üyelerimiz, MHK ve Temsilcilikler Koordinatörümüz Görkem Özdemir, Teknik Kurul Koordinatörümüz Fırat Yalçın ve Turnuvalar ve Lisans Koordinatörümüz Ümit Küçükahmetoğlu ve il temsilcilerimiz katıldı.

 

Toplantıda Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay kademeli normalleşme süreciyle birlikte yapılması planlanan yarı online ve yüz yüze turnuvalar hakkında bilgi verirken, yeni hazırlanan prosedürler ve talimatlar, Federasyon etkinlik takviminde yer alan turnuvalar ve hakem kursları hakkında Merkez Hakem Kurulu Başkanımız İsmail Çalışkan ve Teknik Kurul Başkanımız Aykut İlker Mete bilgilendirme sunumu yaptı. İl temsilcilerimiz ise, pandemi başlangıcından günümüze kadar olan dönemde düzenlemiş oldukları ve normalleşme sürecinde düzenlemeyi planladıkları etkinlikleri anlattı.

grup3 7