Mobile menu

Makaleler

Satrançoyna Hizmetinden Ücretsiz Yararlanın

Türkiye İş Bankası Sponsorluğuyla, Türkiye Satranç Federasyonu'nun lisanslı tüm sporcuları, lisansları vize olduğu sürece Satrançoyna (Playchess) hizmetinden ücretsiz olarak yararlanacaktır. Bu hizmetten faydalanabilmek için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bir e-posta ile başvurarak istekte bulunmanız gerekmektedir. E-postanızda belirtilmesi gereken bilgiler ve tüm önemli detaylar için haberin devamını okuyunuz.

 

İsim-Soyisim, Lisans Numarası (TC Kimlik Numarası), Lisans ili, Vize tarihi, Playchessde almış olduğunuz kullanıcı adınız. Kullanıcı adını yazarken lütfen doğru, eksiksiz olmasına dikkat ediniz. Örneğin; FatmaKoc kullanıcı adınız, tarafımıza bilgi verirken Fatma Koc, fatmaKoc, fatmakoc vs. gibi büyük-küçük harflerde ve boşluklarda yanlışlıklar yapmayınız.


Seri numarasını nasıl eklerim? Sıkça Sorulan Sorular


Önemli Not: Sezon vizesini yaptıranların başvurmalarını önemle rica ediyoruz. Türkiye Satranç Federasyonu sezonu 01 Ağustos- 31 Temmuz arasıdır. Gerektiğinde lisans fotokopiniz, vize tarihinin yer aldığı banka dekontunuz istenecektir.


Daha önce seri numarası almış olanlara, üzerinden 1 sene geçmeden yeni bir seri no verilmemektedir.


Playchess Clientini indirmek için tıklayınız