Mobile menu

Makaleler

Adana Truva ve Beşiktaş Zirvede

isbankliglogo

Türkiye İş Bankası Satranç Ligi 2008-2009 sezonunun birinci buluşması tamamlandı. Yedi maçını da kazanan Adana Truva ve Beşiktaş'ın 14 puanla liderliği paylaşırken, Manisa Doruk Koleji 12 puanla bu iki kulübü izliyor. Türk Hava Yolları ise 10 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Detayları turnuva sayfasından yer almaktadır.



2008-2009 Türkiye İş Bankası Satranç Ligi  (1 -7. Tur) karşılaşmaları Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Birim Müdür Zuhal Üreten'in açılış hamlesiyle başladı. Bugün ligde 2 ve 3.turlar oynanacak. 2 Şubat saat 14:00'te oynanan birinci tur ile başladı. 16 birinci lig kulübünün kıyasıya mücadele edeceği maçlar Antalya Göynük'te bulunan Queen Elizabeth Hotel'de oynandı.


35 Masadan CANLI YAYIN

Tüm oyunların PGN dosyalarına Turnuva Sayfasından ulaşabilirsiniz !!

BÜTÜN KULÜPLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ!


TURNUVA SAYFASI

2007-2008 TÜRKİYE İŞ BANKASI SATRANÇ LİGİ

 

 



kemerkura_kTürkiye İş Bankası Satranç Ligi'nin kura çekimi Ankara Atatürk Satranç Merkezi'nde 19 Ocak saat 16:00'da yapıldı. ODTÜ adına Tolgay Pekin'in ve Başkanvekili Murat Kul'un katıldığı kura çekimleriyle eşlendirmeler de belli oldu.

Takım Sıralaması Takım Eşlendirmeleri

 

 



Önceki Haberler

İş Bankası Satranç Ligi Ana Listeleri Yayınlandı

ana_liste

Türkiye İş Bankası Satranç Ligi   ANA LİSTELERİ yayınlanmıştır.


Türkiye İş Bankası Satranç Ligi Yönergesi

Uygulama Kılavuzu

 




quenns-elizabet2Türkiye İş Bankası Satranç Ligi konaklama oteli Queen Elizabeth Otel'dir. Konaklamalar alkolsüz herşey dahil esasına göre yapılacaktır. Konaklama yapmak isteyen kulüplerimizin (tüm katılımcıları için yalnızca bir konaklama formu) aşağıda yer alan konaklama formunu doldurup 21 Ocak 2009 tarihine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir.

Konaklama Formu



uyariQueen Elizabeth Otel haricinde konaklama yapmak isteyen kulüpler, kişi başı 60 TL organizasyon bedeli ödeyeceklerdir. Tutar, kulüpler için ayrılan doğrudan destek payından düşülecektir. Milli takım havuzunda yer alan sporcular Yönetim Kurulunun 27.12.2008 tarih ve 3/7 nolu kararı doğrultusunda organizasyonun yapılacağı otelde kalmak zorundadırlar.

Otel Adresi
: Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, Göynük - Kemer - Antalya

Nasıl gidilir ?: Kemer'e 10 km kala Göynük 2. girişinden Göynük merkeze doğru gidildiğinde otelin önüne kadar gelinebilmektedir. Otobüs firmalarının bir çoğu otelin önüne kadar gitmektedir. (Lütfen biletinizi alırken acentaya danışınız)

transfer*En az 4 kişilik gruplara transfer sağlanır. Transfer ücretleri kişi başı ücretler olup aşağıdaki gibidir. Transfer Formu 'nun en geç 25 Ocak 2009 tarihine kadar  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirilmesi gerekmektedir.   

Havaalanı – Otel = 35 YTL (Tek yön)          
Otogar     – Otel = 30 YTL (Tek yön)                

Antalya havaalanına.............40 km.
Antalya şehir merkezine........ 30 km.
Kemer’e.............................9 km.

isbankliglogo2008-2009 Türkiye İş Bankası Satranç Ligi  (1 -7. Tur) karşılaşmaları 01  - 06 Şubat 2009 tarihleri arasında düzenlenecektir. Kulüplerimizin Ana Listelerini en geç 09 Ocak 2009 saat 16:00' ya kadar ONLINE KAYIT bölümünden bildirmeleri gerekmektedir. (Gerekli şifre ve parolalar lisans bilgi sisteminde kayıtlı kulüp yöneticisinin cep telefonuna ve kulübün e-posta adresine gönderilmiştir)