Mobile menu

Makaleler

2008-2009 Türkiye Şampiyonası Seçme, Emektarlar ve Yıldırım Satranç Şampiyonaları

bannerTürkiye Şampiyonası Seçme Yarışması Başvuru Listesi Yayınlandı

uyari19 Şubat 2009 saat 14:00' de sonuçlanan Türkiye Şampiyonası Seçme Yarışması başvuruları, Teknik Kurulumuz tarafından incelenmiş ve katılım hakkı bulunmayan sporcular çıkartılarak BAŞVURU LİSTESİ yeniden yayınlanmıştır.
* Online başvuru yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile davetli sporcuların, doğrudan katılım hakkı bulunduğundan bu listede görülemeyebilir !

UYARI: İtiraz bildirimi için lütfen Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail atınız ! 

Emektarlar ve Yıldırım Şampiyonası Kayıt Listelerini Turnuva Sayfası / Sporcu Listesi bölümünden takip edebilirsiniz.




bannerSporculardan gelen istek ve Federasyonumuzun yaptığı inceleme sonucunda, İl Birinciliği düzenlenmeyen illerde yaşayan (  isimlerine düzenlenmiş telefon, elektrik, su v.b fatura veya ikametgah belgesi, turnuva kayıt masasına ibraz edilecektir) sporculara, 2008-2009 Türkiye Şampiyonası Seçme Yarışması' na katılım hakkı tanınmıştır.

İl Birinciliği düzenlenmeyen illerde konuyla ilgili inceleme Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri düzeyinde sürdürülmektedir.

Bu sporcular 100 TL turnuva katılım ücretini,  Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 4200 - 593 08 38 nolu TSF Lisans hesabına yatırmalıdırlar! Dekontun açıklamasında ( Sporcunun Adı, Soyadı, İli, TSSY Katılım Bedeli) eklenmelidir.Başvurular, bireysel olarak online kayıt formu aracılığı ile 19 Şubat 2009  saat 14:00 e kadar yapılmalıdır. 

Yönerge Konaklama Formu (Konaklama Formunu dolduran sporcular, konaklama formlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 19 Şubat 2009  saat 14:00' e kadar göndermelidir)

Türkiye Şampiyonası Seçme Yarışması

2008-2009 Türkiye Şampiyonası Seçme Yarışması 21-28 Şubat 2009 tarihleri arasında Antalya - Kemer - Rose Residence Hotel'de düzenlenecektir.
Başvurular, bireysel olarak, online kayıt formu aracılığı ile 19 Şubat 2009  saat 14:00 e kadar yapılmalıdır. 

Yönerge Konaklama Formu (Konaklama Formunu dolduran sporcular, konaklama formlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 19 Şubat 2009  saat 14:00' e kadar göndermelidir)

Konaklama Ücreti Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 4200 - 593 08 38 nolu TSF Lisans hesabına yatırılabilecektir. Sporcular istendiği taktirde banka dekontunu ibraz edeceklerdir. Dekontun açıklamasında ( Sporcunun Adı, Soyadı ve Konaklama Bedeli) eklenmelidir.

Yarışma sonunda, final sıralamasında ilk 15 dereceyi alan sporcularımız ile
ELO sıralamasında ilk 20 sporcu ve 2009 Türkiye Yaş Grupları Şampiyonası'nda ilk üç dereceye giren sporcularımızın konaklama giderleri (İki kişilik oda) federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

İl birincisi olan sporcular için TSF desteğinde iki kişilik odada kişi başı ücreti 35 TL'dir.

Davetli sporcular dışında organizasyon otelinde konaklama yapmak isteyen katılımcılar için;
Tek kişilik oda : 70 TL
İki kişilik odada kişi başı : 45 TL'dir.
Konaklamalar alkolsüz herşey dahil konseptine göre yapılacaktır.

Organizasyon oteli dışında konaklayacak sporcular 100 TL organizasyon bedelini Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 4200 - 593 08 38 nolu TSF Lisans hesabına yatırmalıdırlar. Sporcular İstendiği taktirde banka dekontunu ibraz edeceklerdir. Dekontun açıklamasında ( Sporcunun Adı, Soyadı ve Türkiye Şampiyonası Seçmeleri) eklenmelidir.

Ulusal Takım Giyim Sponsorumuz Bisse, yarışma sonunda ilk üç dereceye giren sporculara Takım Elbise, 4-12'ye ise gömlek hediye edecektir.

Not: İl Birincisi olan sporcular, yarışmaya gelirken, onaylı il yarışmaları sonuç tablosunu da yanlarında getireceklerdir.


Türkiye Emektarlar (Veteranlar) Satranç Şampiyonası

turnuva_sayfasi1Aynı tarihlerde ve aynı otelde yapılacak olan Türkiye Emektarlar (Veteranlar) Satranç Şampiyonasına katılacak sporcular için de TSF desteğinde iki kişilik odada kişi başı ücreti 35 TL'dir. Konaklamalar alkolsüz herşey dahil konseptine göre yapılacaktır.

Şampiyona sonunda ilk 3 dereceye giren sporcuların konaklama bedelleri federasyon tarafından karşılanacaktır. Başvurular bireysel olarak, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 19 Şubat 2009  saat 14:00'e kadar yapılmalıdır. 

Yönerge Konaklama Formu (Konaklama Formunu dolduran sporcular, konaklama formlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 19 Şubat 2009  saat 14:00 e kadar göndermelidir)

Organizasyon oteli dışında konaklayacak sporcular 100 TL organizasyon bedelini Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 4200 - 593 08 38 nolu TSF Lisans hesabına yatırmalıdırlar. Sporcular İstendiği taktirde banka dekontunu ibraz edeceklerdir. Dekontun açıklamasında ( Sporcunun Adı, Soyadı ve Türkiye Veteranlar Şampiyonası) eklenmelidir.

Emektarlar ve Yıldırım Şampiyonası Kayıt Listelerini Turnuva Sayfası / Sporcu Listesi bölümünden takip edebilirsiniz.

Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonası

turnuva_sayfasi121 Şubat 2009 Cumartesi günü oynanacak Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonasına katılacak ve yukarıda belirtilen davetli sporculara ücretsiz konaklama verilecektir.
Başvurular bireysel olarak, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 20 Şubat 2009 saat 23:00'e kadar yapılmalıdır.

Yönerge

Emektarlar ve Yıldırım Şampiyonası Kayıt Listelerini Turnuva Sayfası / Sporcu Listesi bölümünden takip edebilirsiniz.