Mobile menu

Makaleler

Sıcak Yaz

yas_grup_kucuk2Yaz sıcağının kendini oldukça hissettirdiği dönemde yaz turnuvaları da şekillendi. Antakya Belediyesi, Erzurum 90. yıl Kongre Kupası ve Çanakkale Troya Festivali turnuvaları satranç sporcularını ağırlamayı bekliyor.

Antakya Belediyesi tarafından bu yıl 17-22 Temmuz 2009 tarihleri arasında Ulusal olarak düzenlenecek olan festival turnuvası gelecek yıl uluslararası olarak ele alınacak. 

Erzurum Kongresinin 90. yılı etkinlikleri kapsamında Valilik tarafından yapılacak bir dizi etkinliğin içinde satranç sporunun da yer alması anlamlı bulundu. Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl, Kongrenin ilk kuruluşunda yer alan 20 ilin sporcuları ile gerçekleştirilecek olan şampiyonanın uluslararası niteliğe kavuşturulması çalışmaları sürdürülüyor. Bu şampiyona ile bir zincir yarışma oluşturulması için de görüşmeler devam ediyor. Samsun İlk Adım Türkiye Gençler Şampiyonası, Erzurum Kongre Kupası, Sivas Kongre Kupası, Amasya Açık Satranç Turnuvası tarihi zinciri oluşturacak organizasyonlar olarak planlanacak.

Troya Festivali bünyesinde bu yıl 17. kez düzenlenecek olan festival turnuvasına Çanakkale Belediyesi yine katkı koyuyor. Çanakkale ile ilgili güzel haberleri daha sonra başka bir haberde satranç ailesine sunacağız. Turnuva yönergeleri aşağıda yer almaktadır.

Antakya Belediyesi Satranç Turnuvası Yönergesi Başvuru Formu
Antakya Belediyesi Satranç Turnuvasında konaklama kontenjanı dolmuştur.
Bayan Konaklama Listesi  Erkek Konaklama Listesi
Konaklama Adresi
: Hatay Erol Bilecik Endüstri Meslek Lisesi Erkek Yurdu, Atatürk Cad. Kavaklı Köprüsü Ayağı, Antakya Girişi Mustafa Kemal Üniversitesi Rekötörlük karşısı, Polis Lojmanları Yanı Hatay / Antakya
İlgililere duyurulur. 

Erzurum 90. Yıl Kongre Kupası Yönergesi

17. Çanakkale Troya Festivali Satranç Turnuvası Yönergesi