Mobile menu

Makaleler

Çocuk Hizmetleri ve TSF İşbirliği

kucukAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında 20.03.2013 tarihinde işbirliği protokolü imzalandı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Asbaşkan Aşkın Keleş, Asbaşkan Ömer Küçüközcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Yalazay, Cem Şahin ve Kasım Yekeler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret ederek, Türkiye'de satrancın genel durumu ve çocuklar üzerindeki pozitif etkileri üzerine konuştular.

Federasyonun bugünkü durumu ve amaçlarının paylaşıldığı görüşmenin sonunda, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdülkadir Kaya ile Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, işbirliği protokolüne imza attılar.

Protokolün içeriğinde yer alan kuruluşlarda bedelsiz satranç sınıfları oluşturulması ve kuruluşlar arasında bölgesel ve ulusal düzeyde satranç turnuvaları düzenlenmesi maddelerinin yanı sıra, federasyon ve İl Müdürlüğü tarafından protokolde öngörülen hizmetlerin yürütülebilmesi için ortak faaliyet ve çalışma programı hazırlanması bulunuyor.


fatma sahin