Mobile menu

Makaleler

5 Nisan Madalya Günü Turnuvası Sona Erdi

5nisanKahramanmaraş Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen 5 Nisan Madalya Günü 4. Uluslararası Satranç Turnuvası 02-07 Nisan 2013 tarihleri arasında Batıpark Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Dört kategoride yapılan turnuvaya 8 ülke ve 28 ilden 600 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcuların ödülleri Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aliihsan Kabakcı, Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Toplamda 13 bin TL para ödülünün dağıtıldığı turnuvada aynı zamanda tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi, MP4 çalar ve 8 GB Flash Disk hediye edildi.

Turnuva sonrasında Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Kahramanmaraş Belediyesi'nin satranç sporuna destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'ya plaket takdim ederken, Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay'a madalya beratı hediye etti.Ayrıntılı Bilgi


Turnuvanın gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Ulaş Demirci'ye, Turnuva Direktörü Mustafa Kavgacı'ya sonsuz teşekkürler.


l satran-8-1

Dereceye giren sporcular;

1. Azer Mırzoev -Azerbaycan

2. Shota Azaladze - Gürcistan

3. Iverı Chıghladze - Gürcistan

4. Petar Genov, - Bulgaristan

5. Davıt Benıdze - Gürcistan

6. Anton Teodor - Romanya

7. Ayaz Mamedov - Azerbaycan

8. Bachana Morchıashvılı -Gürcistan

9. Handszar Odeev - Türkmenistan

10. Alexander Karpatchev - Rusya

11. Morteza Darban - Ä°ran

12. Nıjat Agayev - Azerbaycan

13. Medeni Deniz - KahramanmaraÅŸ

14. OÄŸulcan Kanmazalp- Kocaeli

15. Umut Atakişi – İstanbul

l satran-11-1

l satran-12-1

l satran-13-1