Mobile menu

Makaleler

DEEPO Satranç Merkezi Açıldı

antAntalya’da satrancın  yeni adresi:  DEEPO Alışveriş Merkezi.  Sinema salonu katında bulunan net 450 m² bağımsız alan, satranç merkezi olarak hizmete girdi. Işıklandırma, ısıtma - soğutma, ses sistemi ve diğer olanaklarıyla son derece modern bu mekanın zemini bütünüyle halı kaplı. DEEPO Satranç Merkezi, turnuva, eğitim, seminer ve benzeri tüm faaliyetler için kullanıma uygun nitelikte donanıma sahip.

DEEPO AVM Genel Müdürü Sayın Cem Livanelioğlu, desteklerinin; bu mekanı Türkiye Satranç Federasyonu'nun kullanımına tahsis etmelerinin dışında, farklı şekillerde de devam edeceğini belirtti. Merkezde her ay, DEEPO adı ile anılan aylık satranç turnuvaları düzenlenecek. Aylık turnuvalarda  DEEPO AVM ödüller dağıtıyor: İlk üç derece; 250, 150 ve 100 TL’lik alışveriş çeki ile ödüllendiriliyor.  Satranç sporcuları, DEEPO’nun buz pateni, go-kart, sinema bileti ve benzeri ödüllerinden yararlanabiliyorlar.

TSF ve DEEPO arasında imzalanan sponsorluk anlaşması, yıllık olarak yaklaşık 200.000 TL değerinde ayni desteği  içeriyor. Merkezden görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz:


ant1

DEEPO İşletme Müdürü Mehmet Dabakoğlu, Asbaşkan Kuvay Sanlı, DEEPO Genel Müdürü Cem Livanelioğlu ve Antalya İl Temsilcisi Mustafa Şahin görülüyor.


ant2

Halihazırda 50 kurulu masası ile 100 kişilik turnuva için yeterli olan mekan, yakın zamanda 170 kişilik kapasiteye çıkartılacak.


ant3

Antalya İli'nde TSF adına ileri seviye eğitim çalışmaları yürüten GM Sarhan Guliev, derslerini bundan böyle DEEPO Satranç Merkezi'nde verecek. Merkeze bir satranç kitaplığı ve bilgisayar köşesi de kazandırılacak.


ant4

TSF – DEEPO Dostluk  Karşılaşması 1-1 neticelendi. Kuvay Sanlı – Cem Livanelioğlu ½ ve Mehmet Dabakoğlu – Mustafa Şahin ½


ant5
DEEPO Satranç Merkezi’nde eğitim çalışmaları için bir köşe bulunuyor.


ant6
Merkezin tören standı arka fonunda, TSF logosu ve  Atatürk posteri yer alıyor.