Mobile menu

Makaleler

Çanakkale Troya Turnuvası Sona Erdi

trayo_afis_1
17. Çanakkale Troya Festivali Satranç Turnuvası 1 - 9 Ağustos 2009 tarihleri arasında Anafartalar Oteli'nde gerçekleştiriliyor. Tatil, eğlence ve satrancın biraraya geldiği Troya Satranç Turnuvası hakkındaki tüm bilgilere aşağıda yer alan haberlerden ulaşabilirsiniz.

17. Çanakkale Troya Festivali Satranç Turnuvası Vali Yrd. Sn.Ali Partal, Bld. Bşk. V. Sn. Celal Karakaş, Bld. Sp. Klb.Bşk. Sn. İsmet Güneşhan, Bld. Meclis Üyesi Sn. Muhharrem Erkek ,TSF Merkez hakem Kurulu Başkanı Sn. Selçuk Büyükvural ve Milli Takımlar Menajeri Sn. Özgür Solakoğlu'nun katılımlarının ardından Sn. Celal Karakaş ve Sn. Muharrem Erkek'in ilk hamleleri yapmalarıyla başladı.Sn. Celal Karakaş ''Oğlumun en sevdiği hamle olan 1.e4 ile başlamak istiyorum dedi''. Sn Muharrem Erkek de 1...,e5 hamlesiyle karşılık verdi.



17. Çanakkale Troya Satranç Turnuvası tüm heyecanı ile devam ediyor. Turnuvanın 4. gününde boğazın eşsiz manzarası ve muhteşem truva atının bakışları altında,Vali Vekili Sn. Ali Partal, Belediye Başkanı Sn.Ülgür Gökhan, Belediye Meclis üyesi Sn. Celal Karakaş, Belediye Spor Klb. Bşk. Sn. İsmet Güneşhan'ın katılımlarıyla da Çanakkaleliler Milli Takım Antrenörü GM Mikhail Gurevich'ten 20 sporcuya karşı unutulmaz bir simültane gösterisi izlediler. Gösteriye Belediye Meclis üyesi Sn. Muharrem Erkek ve Organizasyon komitesinden Sn. Sedat Sel oyuncu olarak renk kattılar.Gösterinin unutulmaz anları için fotoğraf galerisine bakabilirsiniz.

DSCN5177
 17. Çanakkale Troya Satranç Turnuvasının  8.turunun ardından düzenlenen Yıldırım Turnuvasına, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sn. Ali Nihat Yazıcı ve As Başkan Sn. Kuvay Sanlı sporcu olarak katıldılar.Katılımcı sayısının yüksek olduğu turnuvaya neşe ve heyecan hakimdi. Dereceye giren ilk 5 sporcu ödüllerini Sn. Ali Nihat Yazıcı'dan aldılar.
Turnuva görüntüleri için Fotoğraf Galerisini ziyaret edebilirsiniz.







DSCN5314
01-09 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale Anafartalar Otel'de gerçekleşen 17. Çanakkale Troya Satranç Turnuvası 9. tur'un ardından 15:00 da yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Ödül törenine Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sn. Ali Nihat Yazıcı, As Başkan Sn.Kuvay Sanlı, Yön. Kur. Üyesi Sn.Gül Tülay, Çanakkale Vali Vekili Sn. Ali Partal, Belediye Başkan Vekili Sn. Celal Karakaş, Gençlik Spor İl Müdürü Sn. Doğan Anşin, Belediye Meclis Üyesi Sn.Muharrem Erkek,Belediye Spor Kulübü Başkanı Sn.İsmet Güneşhan, TSF Çanakkale İl Temsilcisi Sn. Turgut Tunca katıldılar.

Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen başta Çanakkale Valiliği olmak üzere Belediye yetkililerine, Hakemlere, Turnuva koordinatörlerine ve görevlilere plaketleri sunuldu.Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından Başkan Sn. Ali Nihat Yazıcı Çanakkale'nin önemine değinerek Nisan ayı içerisinde Çanakkale Savaşına katılmış ulusların takımlarının da katılacağı ''Barış''Turnuvası çalışmalarının müjdesini verdi. 



17. Çanakkale Troya Festivali Satranç Turnuvası Yönergesi
Fotoğraf Galerisi
Genel Kategori
Başlangıç Sıralaması
Eşlendirme-Sonuç: 1 2 3 4  5  6  7  8  9
Sıralama: 1 2  3  4  5  6  7  8  9 
Çapraz Tablo 
ELO Raporu

16 Yaş Altı Kategori
Başlangıç Sıralaması
Eşlendirme-Sonuç: 1 2 3 4 5  6  7  8  9 
Sıralama: 1 2 3  4  5  6  7  8  9
Çapraz Tablo 
ELO Raporu

PGN
1 2 3 4  5  6  7  8  9