Mobile menu

Makaleler

2010 Türkiye Yaş Grupları Satranç Şampiyonası

img_0554Büyük buluşmanın konukları Kemer'e gelmeye başladı. Bu gün havanın iyi olması giriş yapacak kafilelerin yüzünü güldürdü. Kötü hava koşullarına karşın fedakarca davranan velilerimiz çocuklarının başarısı için her zman olduğu gibi yine 'tribünde' yerlerini aldılar.

Çocuklarımızın heyecanı görülmeye değer. İlk andan itibaren önceki yarışmalarda birlikte olan yurdun dört bir yanından gelen sporcular sarmaş dolaş oldular. Bu yıki buluşmada Doğu ve Güneydoğu illerinden 30 il birincisi sporcu Federasyonumuzun konuğu oluyorlar.

Yolculuk sırasında Ankara'dan yola kendi araçları ile çıkan Açıkgöz ailesi beklenmedik bir kaza geçirdiler. Önce Sivrihisar Devlet Hsatanesinde sonra da Ankara GATA'da tedavilerine devam edilen ailemiz şu anda evlerinde sağlıklarına kavuşmayı bekliyor. Önemli bir sağlık problemleri olmayan ailenin sporcusu Akın, şampiyonaya katılamayacak ama oyunları yarışma sayfasından izleyebilecek. Ailemiz ile telefonda görüşen Başkan Vekilimiz Aktar tüm satranç ailesi adına geçmiş olsun dileklerini iletti. İlk hamleler yarın Akın için yapılacak. 


Hava koşullarının elvermemesi nedeni ile yola çıkamayan veya henüz yolda olduklarını Kriz Masasına bildiren sporcuların olduğunu göz önüne alan organşizasyon kurulu ek önlemler aldı. Ulaşım ve katılım durumuna göre gerektiğinde uygulamaya konulacak olan önlemler teknik Toplantı öncesi saat:1200 de açıklanacak.
 

ÖNCEKİ HABAR
2009 - 2010 Türkiye Yaş Grupları Satranç Şampiyonası 23 Ocak(Geliş/Yol) - 01 Şubat(Çıkış/Yol) tarihleri arasında Antalya-Kemer-Limra Otel'de gerçekleştirilecektir.
Limra Otel ve Limra Park Otel'de tek, iki ve üç kişilik odalarda olmak üzere toplam 1500 yatak ‘Tam Pansiyon Plus' konaklama olanağı kapasitesi sağlanmıştır. Bu iki  otel de beş yıldıza sahiptir.  
ÖNEMLİ NOT: Limra Otel ana binadaki odalarımız 08 Aralık 2009 Pazartesi saat 22:00'de dolmuştur.  Limra Otel Bahçe-Aricanda  kısmındaki odaların satışı devam etmektedir.  08.12.2009

Yapılacak ödemeler ile ilgili açıklamalar "Uygulama Yönergesi" kısmında verilmiştir. Ödemeler yapıldıktan sonra aşağıdaki konaklama formunun Federasyonumuzun               0-312-310 96 20         0-312-310 96 20 no'lu faksına ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e- mail ile bildirilmesi gerekmektedir.

 


Limra Otel Ana Binada sınırlı sayıda (100) oda rezerve edilmiş olup, tüm oda satışları başvuru sırasına göre yapılacaktır. Rezervasyon isteklerinin öngörülen kapasiteden çok olması durumunda yeni otel  tahsis edilip edilmeyeceği federasyonun insiyatifindedir. (03.12.2009 saat:09:00)
Başvurular (Sporcu Turnuva Kayıtları), İl temsilcileri tarafından tsf web sitesinde  yer alan elektronik başvuru formu kullanılarak, en son 18 Ocak 2010 Pazartesi günü  saat 14:00 ‘e kadar Internet üzerinden yapılacaktır. İl temsilcilerine şifreleri  sms ve e-posta yolu ile bildirilecektir.

2009 - 2010 Türkiye Yaş Grupları Şampiyonasında organizasyon otelleri dışında konaklama yapacak sporcular, işlemlerini daha hızlı yürütebilmeleri için aşağıda belirtilen banka hesabına 65 TL (Organizasyon Katkı Payı) yatırabileceklerdir. Dekontun açıklamasına ( Sporcunun Adı, Soyadı ve Organizasyon Katkı Payı) denilmelidir.


Dekontun bir örneğini yanınızda getirmeyi unutmayınız!


Banka Detayları
Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi 4200 Şube Kodu 
TSF Lisans Hesabı: 4200-593 08 38


Yönergeler ve formları turnuva sayfasında bulabilirsiniz. 

TURNUVA SAYFASI