Mobile menu

Makaleler

2010 Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonası

LogoTürk Sporcu ve Veliler için Başvuru Koşulları

2010 Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonası, Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül'ün himayelerinde, 20-31 Temmuz 2010 tarihlerinde Kadir Has Kongre Merkezi-Kayseri’de düzenlenecektir.
DUYURU: Kendi imkanlarıyla konaklama seçeneğinden yararlanan Türk Sporcular için akreditasyon ve kayıt kontrol işlemleri 21 Temmuz 2010 saat: 09:00-12:00 arasında Kadir Has Kongre ve Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

Organizasyonun belirlediği otelde(City One) kalacak olan sporcular, konaklayacakları otelde Akreditasyon ve kayıt işlemlerini yaptıracaklardır.

Milli Takım havuzunda yer alan sporcular için duyuru:

21 Temmuz 2010 Çarşamba günü City One Oteli'nde saat 10:00'da Genel Toplantı yapılacaktır.

Turnuva süresince, her tur öncesi City One Oteli'nde kalmayan Milli Takım Havuzu Sporcuları için çalışma saati 13:30-15:00 arası, tur sonrası çalışma saati 20:00-21:30(zorunluluk yok), otelde kalanlar için tur öncesi çalışma saati 10:00-13:00, tur sonrası çalışma saati 20:00-21:30 arası olacaktır.

TEKNİK YÖNERGE     DANIŞMA BÜLTENİ

 

TOPLAM KATILIMCI LİSTESİ 14.07.2010


2010 Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonası'na katılacak Türk sporculardan 2010 Türkiye Yaş Grupları Şampiyonas'ında 1-3 dereceleri alan sporcuların, tüm masrafları TSF tarafından karşılanacaktır. (Bu sporculara 2-3 kişilik odalarda tam pansiyon konaklama sağlanır.)

2010 Milli Takım havuzunda yer alan ve Türkiye Çocuk Satranç Ligi finallerine katılıp ilk 3 dereceyi almış sporcular için resmi ödentiler olan organizasyon ücreti, Fide giriş ücreti dışında konaklama ücretinin % 25’lik dilimini ödemeleri gerekmektedir. Kalan konaklama masraflarının % 75’lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır. (Bu sporculara 2-3 kişilik odalarda tam pansiyon konaklama sağlanır.)

DUYURU: Gelen yoğun talepler üzerine son başvuru tarihi 12 Temmuz 2010 Pazartesi saat: 16:00'a kadar uzatılmıştır.

Milli takım havuzu dışında olan sporcular için resmi ödentiler olan organizasyon ücreti ve Fide giriş ücretini ödemeleri dahilinde turnuvaya katılabilecek ve diledikleri yerde konaklayabileceklerdir. Herhangi bir konaklama zorunluluğu bulunmamaktadır. TSF’nin belirlediği otellerde kalmak isteyen katılımcıların konaklama ücretlerinin %15’lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır.Yine TSF’nin belirlediği otellerde kalmak isteyen veli ve antrenörler için resmi ödenti olan organizasyon ücreti dışında kalan konaklama ücretlerinin %15’lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır.


Başka yerde konaklama seçeneğinden yararlanacak sporcular kayıt yaptırabilmek için aşağıda yer alan taahhütname ile birlikte resmi ödentilere ait ödeme dekontunu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 02 Temmuz 2010 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

İş Bankası  Ankara Şb. TR820006400000142005930838

TAAHHÜTNAME

MAXIMUM_LOGO
Türkiye Satranç Federasyonu Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası ve Maximum Kart'ın katkılarıyla katılımcılar konaklama ve organizasyon ücretlerini Maximum kredi kartına peşin fiyatına 2 ay ertelemeli vade farksız 2-12 taksit imkanından faydalanarak ödeyebileceklerdir.   

2010 Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonası'na katılacak olan Milli Takım havuzunda yer alan sporcular, sporcular, veliler, antrenörler, izleyiciler ve akrabalar dahil herkes, Türk Delegasyonu için ayrılmış olan CityOne Otel ve Melikgazi Uygulama Oteli'nde konaklayacaklardır. İhtiyaç durumuna göre yeni oteller tesis edilecektir. Otellerde sınırlı sayıda 3 kişilik oda imkanı olup, genel konaklama 2 kişilik odalarda gerçekleştirilecektir.

Milli Takım havuzunda yer alan sporcuların otel kapasitesi sınırlı olması sebebiyle en kısa sürede CityOne Otel’de rezervasyonlarını yaptırması gerekmektedir.  

Bütün rezervasyonların federasyon aracılığıyla yapılması gerekmektedir.

Turnuvanın sağlıklı bir biçimde yürütülebilmesi için tüm rezervasyonların online olarak yapılması, online yapılamıyorsa konaklama formunun dikkatlice doldurduktan sonra ödeme dekontuyla birlikte Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine (0312) 310 96 20 numaralı faksa 02 Temmuz 2010 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

KONAKLAMA FORMU ve FİYAT LİSTESİ
    
*Milli Takım Havuzu Sporcu Listesi Konaklama Formunun içinde yer almaktadır. 


ONLINE ÖDEME SAYFASI

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE

2010 Dünya Yaş Grupları Satranç Şampiyonası 20-31 Temmuz 2010 tarihlerinde Kadir Has Kongre Merkezi-Kayseri’de düzenlenecektir.

 

2010 Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonasına katılacak Türk sporculardan 2010 Türkiye Yaş Grupları Şampiyonasında 1-3 dereceleri alan sporcuların, tüm masrafları TSF tarafından karşılanacaktır. (Bu sporculara 2-3 kişilik odalarda tam pansiyon konaklama sağlanır.)

 

2010 Milli Takım Havuzunda yer alan ve Türkiye Çocuk Satranç Lig’inde ilk 3 dereceyi almış Marmaris deki finallere katılan sporcular için resmi ödentiler olan organizasyon ücreti, Fide giriş ücreti ve Konaklama ücretinin % 25’lik dilimini ödemelerine karşılık kalan konaklama masraflarının % 75’lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır. (Bu sporculara 2-3 kişilik odalarda tam pansiyon konaklama sağlanır.)

 

Milli takım havuzu dışında olan sporcular için resmi ödentiler olan organizasyon ücreti ve Fide giriş ücretini ödemeleri dahilinde turnuvaya katılabilecek ve diledikleri yerde konaklayabileceklerdir. Herhangi bir konaklama zorunluluğu bulunmamaktadır. TSF’nin belirlediği otellerde kalmak isteyen katılımcıların konaklama ücretlerinin %15’lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır.

 

Yine TSF’nin belirlediği otellerde kalmak isteyen Veli ve Antrenörler için resmi ödenti olan organizasyon ücreti dışında kalan konaklama ücretlerinin %15’lik dilimi TSF tarafından karşılanacaktır.

 

Türkiye Satranç Federasyonu Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası ve Maksimum Kartının katkılarıyla katılımcılar konaklama ve organizasyon ücretlerini Maksimum Kredi Kartına peşin fiyatına 2 ay ertelemeli vade farksız 2-12 taksit imkanından faydalanarak ödeyebileceklerdir.    

 

2010 Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonasına katılacak olan Milli Takım Havuzunda yer alan sporcular, sporcular, veliler, antrenörler, izleyiciler ve akrabalar dahil herkes, Türk Delegasyonu için ayrılmış olan CityOne Otel ve Melikgazi Uygulama Otelinde konaklayacaklardır. İhtiyaç durumuna göre yeni oteller tesis edilecektir. Otellerde sınırlı sayıda 3 kişilik oda imkanı olup, genel konaklama 2 kişilik odalarda gerçekleştirilecektir.

 

Milli Takım Havuzunda yer alan sporcuların otel kapasitesi sınırlı olması sebebiyle en kısa sürede CityOne Otel’de rezervasyonlarını yaptırması gerekmektedir.  

 

Bütün rezervasyonların federasyon aracılığıyla yapılması gerekmektedir.

 

Turnuvanın sağlıklı bir biçimde yürütülebilmesi için tüm rezervasyonların online olarak yapılması, aksi takdirde konaklama formunun dikkatlice doldurduktan sonra ödeme dekontuyla birlikte Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine (0312) 310 96 20 numaralı faksa                  02 Temmuz 2010 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.