Mobile menu

Makaleler

Küçükler Ulusal Takım Kampı

cartoonTürkiye Küçükler Satranç Şampiyonası sonrasında Ulusal Takım Havuzuna giren sporcularımızın kamp programı AYGEG tarafından belirlendi. 2014 AYGEG Yaş Grupları Ulusal Küçükler Kampı 19 – 23 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya Kemer Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenecek.

Davetli Sporcular    Başvuru Formu

Başvuru formu anne ve baba tarafından imzalanmış olarak 15 Nisan 2014 Salı günü saat 17.00'a kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmelidir. Formun orijinal hali, kamp tarihinde federasyon yetkilisine teslim edilecektir. Tüm yaş kategorileri için yalnızca bir refakatçi kabul edilmektedir, özellikle 7 ve 8 yaş grubu sporcularının refakatçi veli ile katılması önemle rica edilir.

Önemli Not: Katılım formunu, yukarıda belirtilen tarihe kadar göndermeyen sporcular, kampa sonradan dahil edilmeyeceklerdir. Kampa katılamayacak sporcuların, mazeret dilekçelerini kamp başlamadan önce mutlaka federasyona ulaştırmaları gerekmektedir. Mazeret bildirmeyen sporcuların hakları geçersiz sayılacaktır. 

Kamp yeri, veli katılımının fazla olması nedeniyle 9-12 yaş kategorisi icin alternatif otel Daima Otel'de, veli konaklaması double odada 70 TL olacaktır.

Kampa getirilmesi istenenler: 07 – 12 yaş grubu sporcularımızın, yakın zamanda oynadıkları her sonuçtan(1-0-½) oyunlarını birer dosya kâğıdına analizlerini yaparak, son dönemdeki turnuva notasyon kâğıtları ile kampa gelmeleri gerekmektedir. Tüm sporcuların derslerde kullanmak için yanlarında defter ve kalem getirmeleri gerekmektedir.

Kamp Giriş Tarihi : 19 Nisan 2014 saat 11.00 (19 Nisan saat 09.00'da otel girişi yapılabilmektedir.)
Kamp Çıkış Tarihi : 23 Nisan 2014  saat 13.00

Sporcularımızın başarısını olumsuz yönde etkilediğini düşündüğünüz sorunlar ya da üzerinde çalışılmasını istediğiniz konular hakkında psikologumuz Aytaç Ongun iletişim kurabilirsiniz.

Aytaç Ongun : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


Adres :

9-12 Yaş Kategorisi

DAİMA OTEL (KEMER)

http://www.daimahotels.com/

7-8 Yaş Kategorisi

KEMER OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ UYGULAMA OTELİ

YENİ MAHALLE DÖRT YOL BULVARI NO: 3 KEMER / ANTALYA

Antalya Kemer Otogarına 500 mt uzaklıktadır.

Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım 45 dakikada sağlanmaktadır.


20132302 13