Mobile menu

FEDERASYON

Dördüncü Turda Kıyasıya Mücadele

IMG_45412011 Türkiye İş Bankası Ligi'nde oynanan dördüncü turun ardından, İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü ile 2010 lig şampiyonu Manisa Doruk Koleji Spor Kulübü arasında geçen çekişmeli maçta, sona kalan dördüncü masada oynanan FM Alper Efe Ataman ile Atakan Şirin mücadelesi ilgi topladı. Atakan Şirin'in maçı alması ile 5 - 5 beraberlik sağlanırken, İSEK Aquamatch Spor Kulübü'nün 5½ - 4½ biten maçı, 2008 ve 2009 lig şampiyonu Adana Truva Spor Kulübü'nü zora soktu.

IMG_4668

ISEK Aquamatch ile Adana Truva arasında yaşanan kıyasıya yarışta son noktayı GM Suat Atalık ile GM Kıvanç Haznedaroğlu arasında geçen mücadele koydu. Suat Atalık aldığı maç ile takımına iki puan kazandırdı. Çetin partilerin oynandığı masada GM Rustam Kasımdzhanov ile GM Evgenıj Miroshnichenko maçı izlenmeye değerdi.

yapkredi_2

Bursa Tophane Meslek Lisesi Spor Kulübü, Yapı Kredi Spor Kulübüne karşı direnmesine rağmen sıralamada 8 puan ile ilk sırada olan Yapı Kredi Spor Kulübüne mağlup oldu.  7 maçın berabere sona erdiği karşılaşmada sonucu Yapı Kredi S.K'nın 3 galibiyeti belirledi.

gazi

Gazi Üniversitesi Spor Kulübü, Çelikkol Spor Kulübüne karşı iyi başlamasına rağmen GM Emre Can'ın sürpriz mağlubiyeti izleyenleri şaşırtırken, karşılaşma 5 - 5 berabere sona erdi.

itu_manisa

Manisa Doruk Koleji Spor Kulübü ve İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü arasında geçen mücadelede, Manisa Doruk Koleji ne beraberliği  son maçta FM Alper Efe Ataman'a karşı kazanan Atakan Şirin getirdi.


bjk_2

Mersin Ezgi Satranç Kulübü, Beşiktaş Spor Kulübü ile yaptığı mücadale ile 6½ - 3½ maçı kazanırken, dördüncü tur sonunda sıralamada ilk üçte yer alıyor.

thy

Türk Hava Yolları Spor Kulübü, Tarsus Zeka Satranç Kulübü karşısında 5½ - 4½ ile  ligdeki ilk galibiyetini alarak çift tur öncesi moral topladı.

tur4_36


Zorlu geçen Yeşilköy Spor Kulübü -  Antalya Deniz Gençlik Spor Kulübü karşılaşmasında gülen taraf 5½ - 4½ ile Antalya Deniz Gençlik S.K oldu.