Mobile menu

FEDERASYON

Beşiktaş Liderliğini Sürdürüyor

11habeTürkiye İş Bankası Satranç Liginin 11. turu 20 Temmuz Cuma günü saat 20.55'te sona erdi. Bir önceki turun ardından sıralamada yer alan ilk altı takımda bu turda bir değişiklik olmadı. Ankara Gazi Üniversitesi Spor Kulübü Mersin Ezgi Satranç Kulübü karşısında yalnızca iki masada puan elde edemedi ve karşılaşmayı 6,5 - 3,5 kazandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü - Ceyhan Belediye Spor Kulübü arasında oldukça gerilimli geçen bir mücadele yaşandı. Tura ikinci sırada giren İTÜ Takımı aldığı dokuzuncu galibiyetle ikinci sıradaki yerini korumaya devam ediyor.

Güçleri hemen hemen eşit olan Manisa T.S Alyans Satranç Spor Kulübü ve Tarsus Zeka Satranç Kulübü arasındaki mücadeleden tek masada maç kaybederek kazanç ile ayrılan takım Tarsus Zeka Satranç Kulübü oldu.
Adana Truva Satranç Spor Kulübü'ne karşı 8 - 2'lik skorla masadan galip ayrılan İstanbul Pera Spor Kulübü beşinci sıradaki yerini korudu.

Ligin başından bu yana birinci sıradaki yerini kimseye kaptırmayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Denizli Er Bakır Spor ve Kültür Kulübü'nü 7 -3 yenerek liderliğini devam ettiriyor.

Denizli Pamukkale Üniversitesi Spor Kulübü'nü 7,5 - 2,5'luk bir skor ile yenmeyi başaran Antalya Çallı Spor Kulübü dördüncü sıradaki pozisyonunu koruyor.

Kadrosunda yabancı ve unvanlı sporcu bulunmayan ligin tek takımı Antalya Deniz Gençlik Spor Kulübü 11. turda İSEK Aquamatch Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmayı üç masada maç kaybeden İSEK 7 - 3 kazandı.

Turnuva Sayfası