Mobile menu

FEDERASYON

Beş Tur Tamamlandı

 IMG 4997Antalya Kemer'de devam etmekte olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında bugün beşinci tur tamamlandı. Hız kesmeden şampiyonada kategorilerinde lider sporculara bir göz atalım;

 

Genel kategoride beş tur sonunda 7 yaşta lider Arda Bölükbaşı olurken, 8 yaşta 2011 şampiyonu Ekin Barış Özenir, 9 yaşta Mehmet Evinç, 10 yaşta Kayra Kamer, 11 yaşta  Deniz Özen ve 12 yaşta son iki senenin yaş grupları şampiyonu CM Bahadır Özen yer alıyor.

 

Kızlar kategorisinde ise 7 yaşta Efsun Yakut, 8 yaşta Ecenaz Şerife Ören, 9 yaşta Avrupa yaş grupları beşincisi Defne Sade, 10 yaşta Lina Aslan, 11 yaşta Bengü Sena Ayan, 12 yaşta ise Ayça Aksoy en üst sırada devam ediyorlar.

 

IMG 4993

IMG 5155

Rahatsızlanan sporcularımız için doktorumuz ve psikoloğumuz her zaman hazır.

IMG 5028

Şampiyonada görev alan bülten ekibi, turlar başladıktan yaklaşık 1 saat sonra çalışmalarına başlıyor. 7 - 12 yaş kategorilerindeki tüm maçları önce bilgisayar ortamına aktarıp, daha sonra da çıktılarını alarak bülten olarak yayına sunuyorlar. Onbir kişilik deneyimli ekip maçların doğru ve hızlı aktarımı için yoğun bir şekilde çalışıyor.