Mobile menu

FEDERASYON

Türkiye İş Bankası Minikler Satranç Şenliği'nde Final Grubu Karşılaşmaları Sona Erdi

100_0651.jpgTürkiye İş Bankası Minikler Satranç Şenliği'nde sıra Final Grubu karşılaşmalarına geldi. 4 gündür güzel, eğlenceli ve bir o kadarda karşılaşmalara sahne olan gruplardan gelen 10'u bayan, 15'i genel kategoriden olmak üzere toplam 100 miniğin gün boyu  süren karşılaşmaları akşam yapılan ödül töreni ile sona erdi.

 

 


Eşlendirme & sonuç ve canlı yayın bölümlerinden turnuvayı takip edebilirsiniz.

Şenlik sonunda her oyuncu madalya sevinci yaşayacak. Türkiye İş Bankası ve Türkiye Satranç Federasyonu şenlik boyunca tüm oyunculara başarılar diler. Tüm detaylar için yönergeyi inceleyiniz. Turnuva Sayfası

 

100_0634100_0645100_0651




 

 


100_0692
Türkiye İş Bankası Minikler Satranç Şenliği'nde sıra Kırmızı Grup karşılaşmalarına geldi. İl dışından katılımın olduğu bugün, sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye İş Bankasının Küçük Çamlıca'daki tesislerine gelen minikler ve velileri, heyecanlı ve bir o kadar da istekli olarak güne başladılar. Dün akşam Milli Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kazandığı galibiyetin sevinci kırmızı grupta hissediliyordu.






Türkiye İş Bankası Minikler Satranç Şenliği Sarı Grup karşılaşmaları ile devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye İş Bankasının Küçük Çamlıca'daki tesislerini dolduran minikleri, bugün Türkiye İş Bankası'nın değerli Yönetim Kurulu Üyeleri, Federasyon başkanımız Ali Nihat YAZICI ve 2008 Avrupa 8 Yaş Altı Şampiyonu Denizcan TEMİZKAN ziyaret ettiler. Geleceğin şampiyonları Temizkan'ı alkışlayarak tebrik ettiler.

 

100_0579

Türkiye İş Bankası Minikler Satranç Şenliği Sarı Grup karşılaşmaları ile devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye İş Bankasının Küçük Çamlıca'daki tesislerini dolduran minikler yarışmanın yanısıra gün boyu süren aktivitelere katılıyorlar. Türkiye İş Bankası animasyon ekibi her tur arasında miniklere doyumsuz dakikalar yaşatıyor.







100_0521
Türkiye İş Bankası Minikler Satranç Şenliği Mavi Grup karşılaşmaları ile başladı. Genel kategoride 77, bayan kategorisinde 41 olmak üzere 118 sporcu katılıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye İş Bankasının Küçük Çamlıca'daki tesislerini dolduran minikler yarışmanın yanısıra gün boyu süren aktivitelere katılıyorlar. Türkiye İş Bankası animasyon ekibi her tur arasında miniklere doyumsuz dakikalar yaşatıyor.

Kesinleşen Sporcu Listeleri;

Mavi Genel           Beyaz Genel               Sarı Genel                 Kırmızı Genel       

Mavi Bayan          Beyaz Bayan               Sarı Bayan                Kırmızı Bayan

Yanlış Kayıtlar

Not: Servis saatleri, kalkış noktaları, araç plaka numaraları ile servis şoförü iletişim bilgilerini haberin devamında bulabilirsiniz.


Kalkış Noktası

Anadolu Yakası - Kadıköy Haldun Taner sahnesi önünden saat 08:18.
Turan Çolakoğlu - 0535 399 69 21  34 VZS 65

Avrupa Yakası - AKM yanı otopark önünden saat 08:00 Vehbi Aru - 0535 607 91 49 34 PNV 21
Bakırköy Town Alışveriş Merkezi karşısından saat 08:00.
Satı Özdeş - 0535 942 83 78  - 34 YM 8622

Servis araçları, katılımcıları akşam saat 19:00'da Çamlıca Tesisleri'nden alarak Kadıköy, Taksim ve Bakırköy'deki kalkış noktalarına bırakacaklardır.
.......................................................................................................................................................

ÖNEMLİ NOT: Sistem hatası sebebiyle Mavi ve Beyaz gruplara il dışından kayıt yaptırılmış görünmektedir. Gerekli düzeltmelerin yapılabilmesi için yalnızca Mavi ve Beyaz gruba il dışından kayıt yaptıran katılımcıların 12 Haziran 2008 Perşembe günü saat 16:00'a kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.%20adresine">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Satranç dolu sıcak tatil günleri;  eğitici, eğlendirici ve kültürel etkinliklerle daha da renklenecek. Genç yaşta satranç sporuna gönül verenlerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan şenlikte, İş Bankası ve Türkiye Satranç Federasyonu her hamlede oyunculara destek verirken, onların başarılarıyla gururlanmanın da hazzına varacaklar. Şenlik sonunda her oyuncu madalya sevinci yaşayacak. İş Bankası ve Türkiye Satranç Federasyonu şenlik boyunca tüm oyunculara başarılar diler. Tüm detaylar için yönergeyi inceleyiniz.

Turnuva Yönergesi                   ONLINE KAYIT 

ÖNCEKİ HABERLER

 


ÖNEMLİ NOT: Sarı gruba il dışından 30 genel, 20 bayan sporcu kayıt yaptırabilir. (03 Haziran 2008 saat: 15:38)