Mobile menu

FEDERASYON

Olağanüstü Genel Kurul Sona Erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Genel Kurulu, katılım yeter sayısı olan 81 delegenin Atatürk Satranç Merkezi Nevzat Süer Salonu'na gelmesiyle birlikte başladı. Gündem uyarınca açılış, saygı duruşu ve ulusal marşımızın ardından Divan Kurulu üyeleri oluşturularak devam etti. Daha sonra Ana Statü üzerine yapılan görüşmeler başladı. Ana Statü'nün bütünü üzerindeki değişikliklerin oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından Genel Kurul sona erdi.

Olağanüstü Genel Kurul Üye Listeleri         Ana Statü Tasarı Metni      Fotoğraf Galerisi      
                                            
                                                   

Olağanüstü Genel Kurul Çağrısı ve gündem haberin devamında yer almaktadır.

Önceki Haberler

Çerçeve Statüde oluşan değişikliklerin, Ana statümüze uyarlanması amacı ile yapılacak zorunlu değişikliklerin gerçekleştirilmesine yönelik olarak toplanacak olan Genel Kurula katılacak üyelerin listesi kesinleşmiştir. (25.04.2008 17:00) Resmi Delegasyon, Sporcu, Hakem, Kulüpler Şampiyonası Kulüpleri ve Türkiye İş Bankası Satranç Ligi Kulüpleri Genel Kurul kesin üye listesi aşağıdaki ilişimde yer almaktadır. Ana statü tasarısı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği'nden gönderilen hukuki görüşün ardından yayınlanmıştır. (01.05.2008 21:30)

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU
YÖNETİM KURULU
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISI

            Yönetim Kurulu’muzun 8 Mart 2008 tarih ve 61-3 sayılı toplantısında alınan karar gereği, Türkiye Satranç Federasyonu Ana Statüsünün 9.maddesi uyarınca, Türkiye Satranç Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nun 10 Mayıs 2008 Cumartesi günü, Ankara Atatürk Satranç Merkezi Nevzat Süer Salonunda (Şehit Yaşar Akansel Sokak, Özgürler İş Merkezi no:3 kat:6 Ulus-ANKARA) saat:10.00’da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere gerçekleştirilecektir.
 10 Mayıs 2008 Cumartesi günü toplantı da çoğunluk sağlanamaması durumunda, bir sonraki toplantı katılan üyelerle 11 Mayıs 2008 Pazar günü aynı yerde ve aynı saatte yapılması kararlaştırılmıştır.

            Genel Kurul üyelerine ilanen duyurulur.

                                                                   Türkiye Satranç Federasyonu
                                                              Yönetim Kurulu

 
G Ü N D E M

1. Açılış, Saygı duruşu-istiklal marşı,
2. Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşumu,
3. Ana Statü üzerine görüşmeler ve kabulü oylaması
4. Kapanış

Not: Genel Kurul Üyelerinin toplantıya katılabilmeleri için kesin delege listesinde yer almaları ve toplantı öncesi geçerli kimliklerini (Nüfus kağıdı, Ehliyet veya Pasaport) ibraz etmeleri gerekmektedir.