Mobile menu

FEDERASYON

Seçimler İçin Kura Çekimi Yapıldı

picture_0078 Kasım 2008 Cumartesi günü yapılacak Türkiye Satranç Federasyonu Genel Kurulu ve Seçimler için kura çekimi saat 14:30'da Ankara Atatürk Satranç Merkezi Nevzat Süer Salonu'nda yapıldı. Kuraya başkanlığa aday olan Veli Ozan Çakır ve Tam Zamanı Ekibi'nin temsilcileri katılırken, Ali Nihat Yazıcı'nın liderliğindeki Biz Büyük Bir Aileyiz Ekibi'nin temsilcileri de hazır bulundular. Genel Sekreter Erman Üsküdarlı kura çekimini yönetirken, Tam Zamanı ekibi adına başkan adayı Veli Ozan Çakır, Biz Büyük Bir Aileyiz Ekibi adına ise TSF Başkanvekili Murat Kul katıldılar.


picture_007

Kura çekiminde piyonların altındaki renkler hem adayların oy pusulalarının rengini hem de Genel Kurul'daki konuşma sıralarını belirledi. Taraflar arasındaki centilmenlik anlaşması neticesinde sarı rengin ilk konuşmayı yapmasına karar verildi ve tutanağa geçildi. Daha sonra kura çekimi yapıldı.

picture_012 picture_013

Başkan adayı Ali Nihat Yazıcı ve ekibi Biz Büyük Bir Aileyiz sarı, başkan adayı Veli Ozan Çakır ve ekibi Tam Zamanı pembe renkli oy pusulalarını çektiler. Adaylara ve ekiplerine seçimde başarılar dileriz.

Fotoğraflar

picture_015

Türkiye Satranç Federasyonu'nun eski asbaşkanlarından ve Tam Zamanı ekibinin Yönetim Kurulu aday listesinde yer alan Ahmet Haznedaroğlu ve TSF'nin Asbaşkanlık görevini yürüten ve Biz Büyük Bir Aileyiz ekibinin Yönetim Kurulu aday listesinde yer alan Tahsin Aktar kura çekiminden sonra...