Mobile menu

Türkiye İş Bankası Minikler Şenliği

haber12006 yılından bu zamana kadar Ana sponsorumuz Türkiye İş Bankası desteğinde İstanbul'da gerçekleştirilmekte olan Minikler Satranç Şenliği sporcularımız tarafından gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bu yıl İstanbul dışında Ankara ve İzmir illerinde de yapılacaktır. Minikler Satranç Şenliğinin amacı, küçük yaş grubundaki çocuklarımıza, bu oyunu oynamanın keyfini yaşatmak, sevdirmek, oyunun kurallarını öğrenirken unutamayacakları bir gün yaşamalarını sağlamaktır.

• Şenlik, Ankara'da 16 – 17 Haziran 2014, İzmir 17 – 18 Haziran 2014 ve İstanbul'da ise 19 – 22 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Minikler Şenliği 2006-2007-2008 yıllarında doğmuş olan, (6-7-8 yaş), 2013-2014 sezonu vizeli, lisans sahibi tüm sporcuların katılımına açık olacak.
Başvurular Türkiye İş Bankası Minikler Satranç Şenliği 2014 sitesinden elektronik başvuru formu ile yapılacaktır. Çevrim için kayıt sayfaları 9 Haziran 2014 Saat 11:00 de başlayıp grup sayısı tamamlandığında kayıtlar kapatılacaktır.

• Başvuru yapabilmek için sporcu bilgilerinin lisans bilgi sisteminde vizeli olarak yer alması zorunludur. Vizesi olmayan sporcular kayıt yaptıramayacaktır.

• Başka yollarla yapılacak başvurularda, kaybedilecek haklardan federasyonumuz sorumlu olmayacaktır.

• "Yarışmada başarılı olan sporcular AYGEG antrenörlerimiz tarafından izlenecektir"

• Tüm sporcular ve beraberinde bir veli/refakatçi Türkiye İş Bankası tarafından ağırlanacaktır. Şenliğe her sporcunun yanında en fazla iki veli/refakatçi konuk edilecektir. İkinci veliden/refakatçiden 55 TL günlük ikram bedeli alınacaktır.

• Ankara, İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilecek Minikler Şenliği için servis imkanı sağlanacaktır.

Yönergeler

ANKARA 
   İZMİR    İSTANBUL

Tüm minik sporcularımıza başarılar dileriz.

Turnuva Sayfası