Mobile menu

Manşet Gazetesi Selim Bilge Turnuvası Sonuçlandı

Turnuvanın Şahı Samsun’dan Metin ASILKEFELİ oldu.

Vali_Yrd.Huseyin_Icten_odul_verirken


Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteği ile Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü'nün organize ettiği, Satranç İl Temsilciliği'nin 2010- 2011 Yılı faaliyet programı gereğince 11- 12 Aralık 2010 tarihlerinde Manşet Gazetesi Salonu'nda düzenlenen, Manşet Gazetesi Satranç Turnuvası sonuçlandı.

 

Belediye_Baskan_Yrd.Candan_Turhan_odul_verirken

 

Sponsorluğunu Manşet Gazetesi'nin yaptığı turnuva sonunda ilk üç dereceye giren sporculara Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından madalya, Manşet Gazetesi tarafından birinciye Cumhuriyet Altını, ikinciye Yarım Altın, üçüncüye Çeyrek Altın, dört, beş ve altıncıya kitap seti verildi. Ayrıca turnuvayı tamamlayan her oyuncuya bir aylık Manşet Gazetesi Aboneliği hediye edildi. Satranç İl Temsilciliği tarafından da dereceye giren sporculara Katılım Belgesi verildi.

 

Il_Emniyet_Muduru_Necmettin_Emre_odul_verirken

 

Toplam 155 sporcunun müracaat ettiği turnuvaya, hava muhalefeti nedeniyle diğer il ve ilçelerden sporcuların bir kısmı gelememiş, böylece turnuva 101 sporcu ile başlamıştır.

 

Protokol_ve_izleyiciler

 

Birinciliği Samsun İlinden Metin ASILKEFELİ’ nin aldığı kıran kırana geçen yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcular;

 

1.Metin ASILKEFELİ Altın Madalya, Tam Altın ve Katılım Belgesi

 

Ödüllerini Çorum Vali Yardımcımız Sayın Hüseyin İÇTEN verdi.

 

2.Hasan ASILKEFELİ Gümüş Madalya, Yarım Altın ve Katılım Belgesi

 

Ödüllerini Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Turhan CANDAN verdi.

 

3. Recep KÖKSAL Bronz Madalya,  Ã‡eyrek Altın ve Katım Belgesi

 

Ödüllerini Ä°l Emniyet Müdürümüz Sayın  Necmettin EMRE verdi.

 

4. Cengiz KESKİN Kitap Seti ve Katılım Belgesi


Ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Haşim EĞER verdi.

 

5. Sergen SEVİCİ Kitap Seti ve Katılım Belgesi


Ödüllerini Satranç İl Temsilcimiz Sayın Hüseyin KARAKUŞ verdi.

 

6. Alpgiray ÇAKAR Kitap Seti ve Katılım Belgesi


Ödüllerini Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sayın Ertan GÖKCEK verdi.

Il_spor_Muduru_Hasim_Eger_odul_verirken

 

Manşet Gazetesi'nin vefa göstererek adına turnuva düzenlediği İş Adamı Sayın Selim BİLGE teşekkür konuşması yaptı. Çorum, Amasya, Samsun, Kastamonu, Erzurum ve diğer il ve ilçelerden turnuvaya katılan sporculara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çorum'da satranç sporunun hak ettiği yere gelmesi gerektiğini söyledi. Satranca devamlı destek olacaklarını ve gelecek yıllarda daha güzel turnuvalar düzenleyeceklerini söyledi.

 

Il_Temsilcimiz_katkilarinden_dolayi_Selim_Bilgeye_Plaket_verdi

 

ManÅŸet Gazetesi Köşe Yazarı Sayın Lokman ERDOÄžAN turnuva hakkında görüşlerini ifade ederken, böyle güzel bir spora hizmet etmenin sevincini yaÅŸadığını ve daha güzel turnuvalar yapacaklarını söyledi. Bu etkinliklerin bir vefa etkinliÄŸi olduÄŸunu vurguladı. Bu spora diÄŸer kamu ve kuruluÅŸların destek olmaları gerektiÄŸini belirtirken Çorum Valisi Nurullah ÇAKIR, Belediye BaÅŸkanı Muzaffer KÃœLCÜ’ ye spora ve sporcuya verdiÄŸi destekten dolayı teÅŸekkür etti.  ErdoÄŸan’ın teÅŸekkürünün ardından turnuvaya katılan sporcular Çorum Valisi Nurullah ÇAKIR ve Belediye BaÅŸkanı Muzaffer KÃœLCÜ’ yü alkışladılar. Daha sonra plaket törenine geçildi.

 

Is_Adami_Selim_Bilge_Valimize_Plaket_verdi

 

Çorum Valisi Nurullah ÇAKIR’ ın plaketini vekaleten Çorum Vali Yardımcısı Hüseyin İÇTEN’e iş adamı, satranç dostu Selim BİLGE verirken, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ’ nün plaketini vekaleten Belediye Yardımcısı Turhan CANDAN’a Lobi Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sakin BİLGE verdi. Turnuva Sponsoru Selim BİLGE’ ye satranca destek ve katkılarından dolayı Türkiye Satranç Federasyonu Çorum İl Temsilcisi Hüseyin KARAKUŞ ve Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ertan GÖKCEK teşekkür plaketi verdi.

Il_Temsilcisi_Huseyin_Karakus_odul_verirken

 

Sporcular_toplu_halde