Mobile menu

Gölbaşı Kaymakamlık Kupası Tamamlandı

son
Gölbaşı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Kaymakamlık Satranç Turnuvası Sonuçlandı. İki gün süren 140 öğrencinin yarıştığı turnuva sonucunda İlk ve orta okullarda sınıflar seviyesinde altın gümüş bronz madalyaları verildi. İlk ve orta okullarda genel sıralamalarda ilk üçe giren kız ve erkek öğrencilere kupaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında verilecek.

İl temsilcisi N. ÇINAR ÇORLULU Gölbaşındaki yapılan bu turnuvanın ilk olması nedeniyle çok büyük önem arz ettiğini bundan sonra Gölbaşında satranç adına yeni bir sayfa açıldığı ifade etti. Organizasyonda dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İ ÖZÜDOĞRU ya ve ekibine, İlçe Kaymakamımıza ve TEİAŞ Sosyal Tesisler Müdürüne teşekkür etti.

Ödül Töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İrfan ÖZÜDOĞRU iki gün boyunca sabırla, azimle ve dostça mücadele eden bütün öğrencilerimizi tebrik etti. İlkini gerçekleştirdiğimiz bu turnuvanın düzenli olarak gelecek yılarda da devam edeceğini ifade etti. Genel sıralamanın ankara.tsf.org.tr adresinde yayınlanacağını söyledi. Bu öğrencileri yetiştiren öğretmenlere, velilere ve öğrencilerin yetişmesine ortam hazırlayan okul yöneticilerine, bu organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan İlçe Kaymakamımız Sayın Şevket CİNBİR'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Nilüfer ÇINAR ÇORLULU' ya, İlçe Temsilcisi Hasan İBİK'e, Hakem Heyetine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İrfan ÖZÜDOĞRU Turnuvaya ev sahipliği yapan tesislerini bize açan TEİAŞ Sosyal Tesisleri işletme Müdürü Yalçın Karapınar'a teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti.

Sınıflar seviyesinde Birincilere Altın, İkincilere Gümüş, Üçüncülere Bronz Madalya verildi.

Madalya alan öğrenciler

foto2

foto3

foto4

foto5

foto6

k1