Mobile menu

Hatay'da Cumhuriyet Bayramı Turnuvası

ödül töreni
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eski Yerleşkesi Yemekhane salonunda ve 06-07 Ekim 2012 tarihleri arasında yapılan ve dönemin ilk turnuvası olma özelliği taşıyan "Yeni Dönem Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası" (08 Yaş ve Altı & 12 Yaş Altı Genel ) büyük heyecana sahne oldu.

Hatay İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen satranç turnuvasında toplam 100 sporcu kıyasıya mücadele etti. "Yeni Dönem Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası" nda dereceye girenlere kupa, madalya ve başarı belgesi verildi.

dereceye girenler

Hatay İl Temsilcisi Bülent Aşkar, ildeki satranç organizasyonlarında nicel ve nitel yükselişi amaçladıklarını, yapılan satranç turnuvasının bunu gösterir mahiyette olduğunu, her yıl düzenlenen satranç turnuvasına olan ilginin giderek artmasının kendilerini umutlandırdığını dile getirdi.

Aşkar, satranca olan ilgilerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve turnuva salonunu satranç sporcularına tahsis eden M.K.Ü. Sosyal ve Kültür Daire Başkanlığına, sporculara ve küçük sporcularını yalnız bırakmayan ailelere de teşekkür etti.

Satranç turnuvası finalinden sonra gerçekleşen ödül töreninde, kazananlara ödüllerini Hatay İl Temsilcisi Bülent Aşkar ve dereceye giren sporcu velileri takdim etti.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

08 Yaş ve Altı Genel:

1.Meyra ŞAHUTOĞLU 2. Buğra UÇAR 3. İpek DURU

12 Yaş ve Altı Genel: 1. Önder PERÇİN 2. Denizcan TEMİZKAN 3. İbrahim Berk ZÜBEROĞLU

turnuva görüntüsü