Mobile menu

Hatay'da İlçe Ziyaretleri



IMG 1845

IMG 1793

Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban beraberindeki üyeler ile ilçe ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Kırıkhan YİBO (Yatılı İlköğretim Bölge Okulu) Okul Müdürü Mehmet Ali Yılmaz makamında ziyaret edildi. Yapılan görüşmede 18-19-20 Mayısta Kırıkhan YİBO'da yapılacak turnuva hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

IMG 1804
Makamında ziyaret edilen Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler yaptığı konuşmada "Reyhanlı İlçemizin imaj değişikliğine ihtiyacı var. Bu konuda satranç sporunun büyük katkı vereceği inancındayım. Satranca her türlü desteğe hazırım " dedi.

IMG 1826

İl Satranç Yönetimi, İl Temsilcisi Sultan Daban eşliğinde son olarak Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı'yı makamında ziyaret ederek 25 - 26 Mayıs tarihlerinde Yayladağı'nda yapılacak turnuva ile ilgili bilgilerini paylaştı.

Daban burada yaptığı konuşmada; "Yayladağında ilk kez satranç turnuvası yapılacak olması dolayısıyla sevinçliyim. Satranç sporu gençlerin gelişiminde önemli bir yere sahiptir. Satranç diğer sporların temelidir" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı ise " İlçemizde ilk defa satranç turnuvası yapılacak olması bizleri son derece memnun etmiştir. Bu turnuvaya her türlü katkı ve desteği vermeye hazırız. Yayladağlı gençlerin satranç sporu ile ilk kez tanışacak olması bizler için çok önemlidir" dedi.

IMG 1805

                               Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat ve Hatay Satranç Ekibi