Mobile menu

Yalova Cumhuriyet Kupası

 

Yalova Cumhuriyet Kupası Turnuvası 189 sporcunun katılımı ile 01-03 Kasım 2013 tarihlerinde Yalova Gaziosmanpaşa Ortaokulu Spor Salonunda yapıldı. sonunda ilk 3 sıra kategorilerinde aşağıdaki şekilde gerçekleşti.

12 YAŞ VE ALTI KATEGORİSİNDE          18 YAŞ VE ALTI                               AÇIK KATEGORİDE
1. ERAY  ŞAT                                      1.ŞAMİL ALİYEV                               1. BARAN DEMİR
2. GÖKDENİZ YENİÇIRAK                    2.İSMAİL BALTACI                           2.  BATUHAN DEMİRAĞ
3. DİLAN GEZGİN                               3.SELİNA DEMİRAĞ                          3.  ERKAN ÖZDOĞRU

12 Yaş ve altı  ile 18 Yaş ve altı kategorilerinde  birinci olan sporculara %100 ikincilere %75 ve üçüncülere %50 Önder Dershanesi tarafından Öğretim Bursu ödülü verildi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Şube Müdürü Mehmet Yörük, Yalova Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun ve Önder Dershanesi Müdürü İsmail Hakkı Türk takdim ettiler. Ayrıca Önder Derhanesine iki yıldan beri satranca verdikleri katkılardan dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan plaket İl Temsilcisi Nezir Uyrun tarafından takdim edildi.

İl temsilcisi Nezir Uyrun yaptığı konuşmada İl Temsilciliği olarak hedeflerinin Yalova'da satrancı en üst çıtaya taşımak olduğunu ve katılımdan memnun olduğunu belirtti. Ayrıca tüm sporcu antrenör velilere ve katkılarından dolayı Önder Dershanesine teşekkür etti. Önder Dershanesi Müdürü İsmail Hakkı Türk yaptığı kısa konuşmada şartlar uygun olduğunda önümüzdeki senede destek sözünü verdi.   

Cumhuriyet_12_Gecici_siralama_listesi.XLS
Cumhuriyet_18_Gecici_siralama_listesi.XLS
Cumhuriyet_Ak_Gecici_siralama_listesi.XLS