Mobile menu

Adana'da Hamleler Atatürk Sevgisi ile Şahlandı

odul toreni 098
Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği ve Sarıçam Belediye Başkanlığı'nın işbirliğiyle, 8-9-10 Kasım 2013 tarihlerinde, Sarıçam İlçesi Asım Savaş Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası" görkemli bir kapanış ve ödül töreniyle sona erdi.

Turnuvaya, tüm ülke genelinden çok geniş bir katılım olduğunu, Ankara, İzmir, Bursa, Trabzon, Diyarbakır, Konya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Mersin başta olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinden 633 lisanslı sporcunun turnuvaya katıldığını, dereceye giren sporculara, kupa, madalya ve 10 bin TL. para ödülü dağıttıklarını kaydeden Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Av. Veysel Tuncil, her yönüyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yaraşır ulusal bir turnuvaya imza atıldığını ifade etti.

Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Av. Veysel Tuncil tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Atatürk sevgisini ve özlemini, satranç tahtasındaki hamleleriyle ölümsüzleştiren satranç sporcularımıza, turnuvanın ev sahipliğini üstlenen Sarıçam Belediyesi Başkanı Sn. Ahmet Zenbilci'ye ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

Turnuvada dereceye giren sporcular:

A Kategorisi: OÄŸuz Metin, Alican Sabahi, Turan Korkmaz
B Kategorisi: Hidayet Çakır, Hasan Ali Çakın, Mert Kaan Yıldırım
C Kategorisi: Ozan Bayram, Emre Örtlek, Suat Atçıoğlu
Sarıçam ilçesinden dereceye giren sporcular: Mehmet Haşim Öden, Furkan Can, Fatih Doğan, Mehmet Delibaş, Emre Karaatlı, Abdullah Özbilici, Emre Örtlek, Durmuş Özdemir.
Dereceye giren kadın sporcular: İpek Aslı Yassıbağ, Elif İlayda Karcıoğlu, Yaren Arkan, Şeyma Zeynep İncecik, Hayrunisa Şahin, Selin Nesanır, Asiye Gül Aydın, Şehnaz Yunus, Aylin Anılıroğlu.

IMG 8357

IMG 8358

odul toreni 067

odul toreni 108

odul toreni 138

satranc 051