Mobile menu

Adana Küçükler İl Birinciliği

DSC 0183
Adana Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası, 478 sporcunun 3 gün süren çekişmeli mücadeleleri sonunda, 22.12.2013 tarihinde Adana Bahçeşehir Koleji'nde gerçekleştirilen görkemli bir kapanış ve ödül töreniyle sona erdi.

Yarışmanın, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12 yaş gruplarında 6 ayrı kategoride gerçekleştirildiğini ve Adana'da, spor yöneticilerimizin ve sporcu velilerinin her geçen gün artan destekleriyle satranç sporunun il genelinde adeta parlayan bir yıldız haline geldiğine dikkati çeken Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Av. Veysel Tuncil, turnuvanın kapanış töreninde yaptığı konuşmasında, Adana Bahçeşehir Koleji yöneticileri Hakan Gediktaş ve Timur Tuştaş'a turnuva süresince sporculara ve hakem heyetine gösterdikleri konukseverlik nedeniyle teşekkür ederek Adana satranç ailesinin kurumsal kimliğine önemli bir kazanç sağlamış olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Turnuvada dereceye giren erkek ve kız sporcuların ödülleri, Türkiye Satranç Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı IA (Uluslararası Hakem) Tahsin Aktar, Turnuva Başhakemi Yaşar Güngör ve diğer yöneticiler tarafından verildi.

Turnuvada dereceye giren sporcular, 25-31 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'na katılım hakkı elde etti.

20131222 161827

DSC 0102